Harabin šokuje: „Vakcinátor“ Krčméry straší ľudí ďalšou vlnou koronavírusu (VIDEO)
23 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Exminister vnútra aj spravodlivosti a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin je známy nielen tým, že odmieta nosiť rúško, ale aj tým, že sa nechce dať zaočkovať proti COVID-19. V statuse však zverejnil video, v ktorom slová jeho hlavných aktérov mali zostať utajené.


Hlavnými aktérmi zverejneného videa sú minister vnútra Roman Mikulec a profesor Vladimír Krčméry, ktorí si pred tlačovou besedou šepotali do úška slová, ktoré nielenže rozdráždili Štefana Harabina, ale najmä mali byť pred verejnosťou utajené. V statuse to napokon Harabin profesorovi Krčmérymu aj náležite „osolil“.
Obaja hovorili veci, ktoré ich usvedčujú z primitívnej manipulácie informáciami

Krčméry a Mikulec mali spoločnú tlačovku 17. júna 2021 opätovne o šírení strachu vo vzťahu k s prebiehajúcim podvodom s očkovaním. Podľa Harabina „profesor“, Krčméry si zrejme i pozíciu Vakcinátora zmýlil s povolaním Inseminátora. „Vakcinátor Krčméry straší ľudí ďalšou vlnou koronavírusu. Chce dať povinne očkovať aj za pomoci zaočkovaných,“ píše v úvode statusu exminister a dodáva, že „profesor“, Krčméry alias Inseminátor, je lokaj a podpindosník momentálnych držiteľov politickej moci. „Preukázal to správaním sa ak k Mikulcovi, ako keby ho zaočkovali Vakcínou kloakolezca.

Harabin k svojmu statusu zverejnil aj hovorový prepis videa tesne pred otvorením tlačovky, kedy Krčméry a Mikulec nevedeli, že sú natáčaní. „Obaja hovorili aj veci, ktoré ich usvedčujú z primitívnej manipulácie informáciami predostieranými verejnosti,“ konštatuje Štefan Harabin.

Takto nahnevaného Harabina ste ešte nevideli: Ťažký kriminálnik Mazák nedodržiava Ústavu (VIDEO)
V piatok zasadala Súdna rada, ktorá rozhodovala o „zpupnom“ sudcovi Danielovi Miľanovi. Na zasadnutie sa chcel dostať aj expredseda Najvyššieho súdu Štefan Haranin. Chcel, no nedostal, pretože ho tam nevpustila neoblomná justičná... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Krčméry prízvukoval: Dovolenka sa naozaj môže pri návrate premeniť na horor

Krčméry po krízovom štábe diskrétne nedávno odvolávanému Mikulcovi: „Modlili sme sa ružence.“ Minister vnútra reagoval: „Bolo to veľmi vyčerpávajúce“ Minister vnútra vzápätí pošepkal profesorovi Krčmérymu, aby aj pred médiami zopakoval to, čo hovoril na krízovom štábe o dovolenkách v čase šíriaceho sa indického delta variantu koronavírusu. „To je veľmi neisté. Neisté… dovolenka. Sa to môže premeniť na horor. Dovolenka sa ozaj môže premeniť na horor pri návrate,“ odpovedal Mikulcovi známy lekár. Vladimír Krčméry ďalej uviedol, že sa tešil z toho, ako dopadlo nedávne odvolávanie Romana Mikulca z pozície ministra vnútra.



„Tak sa teším, že všetko dobre dopadlo v parlamente… Sme sa modlili ružence.“ Mikulec na to Krčmérymu pošepkal, že mu ďakuje, a povedal že to bolo „veľmi vyčerpávajúce“. Vladimír Krčméry vzápätí dodal, že ide o nepríjemnú záležitosť. Podotkol, že on sám bol vraj 21-krát na trestnom stíhaní za „vymyslené trestné činy“. „Takže som to zažil, 21-krát za 20 rokov. Je to nepríjemné,“ zopakoval profesor. Krčméry sa potom zveril Mikulcovi, že nedávno skončil na polícii po tom, čo sa mu niekto vyhrážal, že ho podpáli. Krčméry Mikulcovi uviedol, že policajti, s ktorými mal skúsenosť, boli „super chlapi“. „Zachránili ma,“ poďakoval ministrovi vnútra profesor Krčméry,“ končí Štefan Harabin prepis videa, ktorého obsah nemal nikto počuť.

Harabin na proteste informoval: "Prokurátor mi obvinenie za rúško zrušil a urobil z policajta idiota"
Štefan Harabin sa zúčastnil protestu v Bratislave. Video ho ukazuje obklopeného hlúčikom ľudí, s nimi sa porozprával o porušovanie práva na Slovensku a Covid opatreniach. Stihol prebrať aj agendu LGBTi a prezidentské voľby, v ktorých neuspel. Dôvod... Čítať ďalej
31 | 05 | 2021 | Petra Demková