Blaha: Aktuality.sk patria medzi dezinformačné médiá, ktoré šíria rusofóbnu propagandu (VIDEO)
23 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Azda nik nepochybuje o tom, že podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha má červenú krv. Na každom kroku sa totiž usiluje brániť všetko, čo je spojené so socializmom a Ruskom. Tak to spravil aj v ostatnom statuse a videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.


Ľuboš Blaha, ktorý si bol včera uctiť 80. výročie napadnutia Sovietskeho zväzu hitlerovským Nemeckom sa opäť vrátil k tomuto činu, pri čom si nezabudol v statuse „kopnúť“ aj do portálu aktuality.sk. Tie, podľa neho, obludne interpretujú druhú svetovú vojnu. „Lepšie by to nenapísal ani Šaňo Mach (Slovenský „ľudácky“ politik a novinár, veliteľ Hlinkovej gardy – pozn. red.),“ skonštatoval podpredseda Smeru-SDS.
Stalin vraj išiel napadnúť Nemecko, lebo mu šlo o svetovú revolúciu

„Vraj keby úbohé Hitlerove Nemecko pred 80 rokmi nenapadlo zlý Sovietsky zväz, tak by už o pár týždňov napadol Stalin našich milovaných nemeckých fašistov. Dajte tomu ešte pár rokov a naše deti sa budú učiť takéto protiruské bludy. A ešte do toho pichnú, že nás zachránili Američania, po boku s našimi nemeckými bratmi... a bude vymaľované. Z toho sa až obracia žalúdok,“ netají v úvode Blaha, podľa ktorého Aktuality.sk píšu, vraj Stalin išiel napadnúť Nemecko a vraj by sa zastavil až pri Atlantiku, lebo mu šlo o svetovú revolúciu. „S tým Stalinom a svetovou revolúciou je to mimoriadne vtipné. Chlapci z kaviarní zjavne dodnes nepochopili spor medzi Stalinom a Trockým, netušia, čo je to koncept socializmu v jednej krajine, nepochopili nič z vtedajšej sovietskej reality. Povedzte - ako môže byť niekto až taký hlúpučký?“ pýta sa „červený“ ideológ Ľuboš Blaha.

Blaha: Denník SME a Tkačenko obhajujú fašistických ideológov! Kde je prokurátor Honz?
„Sorosov“ denník SME sa stal opäť terčom kritiky podpredsedu Smeru Ľuboša Blahu. Tentokrát poriadne útočnej, pretože komentátor novín Peter Tkačenko sa zvláštnou formou postavil za povinné očkovanie. V statuse to od Blahu poriadne... Čítať ďalej
22 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Aktuality píšu, že vraj len „fanatickí ctitelia stalinského režimu“ popierajú, že Rusi sa chystali napadnúť Nemecko a Hitler sa vlastne len, chúďa naše, bránil. Pikantné na tom je, že v tom prípade je fanatický stalinista aj britský profesor Robert Service, ktorý tvrdí presný opak, ale zároveň opisuje Stalina ako vražedné monštrum. No chápete - zázrak!“ konštatuje typicky svojsky smerák, podľa ktorého Aktuality.sk potvrdili, že patria medzi dezinformačné médiá, ktoré len šíria rusofóbnu propagandu. A podobne ako denník SME, ani oni sa pri tom nestránia otvorene obhajovať nemecký nacizmus. „Veľkou otázkou je, či takýmto nezmyslom vôbec sami veria - skôr si myslím, že sú za to kráľovsky platení a tak im nevadí, že zo seba robia totálnych magorov. Za tie prachy to stojí - aj Hitler je im dobrý, keď si môžu kopnúť do Rusov,“ myslí si Blaha.


Nezabúdajme, že vojna prišla zo Západu a sloboda z Východu

„Milí priatelia, bráňme historickú pravdu a nenechajme, aby novodobí fašisti takto nevkusne obhajovali Hitlera a kopali do našich ruských osloboditeľov. Tí, čo padli za našu slobodu, si to nezaslúžia,“ konštatuje v samom závere statusu Ľuboš Blaha. „Hlavnú ťarchu v II. svetovej vojne znášala červená armáda a Sovietsky zväz. A na toto nemôžeme zabúdať. A nemôžeme zabúdať ani na milióny obetí ľudí zo Sovietskeho zväzu. Červenej armáde patrí vďaka a obdiv za to, čo v tom období dokázala,“ pridáva v priloženom videu predseda Smeru-SDS Robert Fico. „Slovanov, ktorých padlo vo vojne 30 miliónov, zabíjali fašisti z rasistických dôvodov, pretože nás chceli vyhubiť a zotročiť. Nezabúdajme, vojna prišla zo Západu, sloboda z Východu,“ pridal vo videu záverečné slová Ľuboš Blaha.

Ukradli nám štát, ukradli nám Slovensko. V sobotu si ho prídeme vziať späť! revoltuje Blaha
Zdá sa, že na Ľuboša Blahu neplatí ani úmorné teplo. Ak je treba pustiť sa do koalície, je okamžite pripravený na útok. Tentoraz kritizuje Matoviča a spol. za kšefty s kajúcnikom a grázlom Makóom a tiež za to, že sa správajú ako... Čítať ďalej
22 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik