"Ako sme na tom s návratom Počiatekovej vily do rúk štátu?" pýta sa Radovan Bránik
23 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Pred voľbami ste nás žiadali, aby sme vám pomohli poraziť mafiu. Nuž, teraz by sa patrilo nám ukázať, že ste to mysleli vážne. A že ste vtedy na Azúrovom pobreží len lacno neklamali." Citát Radovan Bránik


Je už vila Jána Počiateka majetkom Slovenskom republiky? Rečnícka otázka, ktorou začína bezpečnostný analytik Radovan Bránik status na sociálnej sieti.

"Pred voľbami našiel Matovič v Cannes Počiatkovu vilu a označil ju nápismi “Majetok Slovenskej republiky.” A tak trošku aj vďaka tomuto spektáklu (divadlu), vyhral voľby. Gratulujem," píše Radovan Bránik.
Je už vila majetkom štátu?

Bránik sa pýta bývalého predsedu vlády a aktuálneho ministra financií, ako sme na tom s návratom tohto majetku do rúk štátu. Igorovi Matovičovi cez sociálnu sieť posiela odkaz: "Pred voľbami ste nás žiadali, aby sme vám pomohli poraziť mafiu. Nuž by sa teraz patrilo nám ukázať, že ste to mysleli vážne. Že ste vtedy na Azúrovom pobreží len lacno neklamali," píše.

MATOVIČ: Koaličným partnerom zatiaľ nebude vyčítať, ak neprispeli do Fondu vzájomnej pomoci
Kým nie je spustený mechanizmus prerozdeľovania peňazí z Fondu vzájomnej pomoci, premiér Igor Matovič (OĽaNO) nikomu nebude vyčítať, že do fondu neprispieva. Médiám to dnes povedal predseda vlády. Čítať ďalej
05 | 06 | 2020 | SITA

Predvolebné triky

"Isto už beží konanie o návrat tohto majetku Slovenskej republike," píše Bránik a pýta sa ďalej. "Kde a kto podal v tejto veci trestné oznámenie? A ako dopadlo? Či bude problém s liknavým prístupom na francúzskej strane?"

"Nie, skutočne nečakám, že predvolebné triky budú niekedy naplnené. Len sa tak bavím na tom skvele zahranom dokumente," dodáva na záver.
Jednoznačne nás oklamali. Ozývajú sa v komentároch aj bežní ľudia

Z komentárov bežných ľudí pod príspevkom Radovana Bránika jednoznačne vychádza, že sa ľudia cítia byť oklamaní. Sú presvedčení, že išlo o politický marketing na ktorý naleteli. A ktorý strane Obyčajných ľudí mohol priniesť aj 10-15 percent voličských hlasov vo voľbách.

"Je veľmi správne poukazovať na obludnosť klamstiev ktorými ten človek nakŕmil spoločnosť. Tragédiou je ako málo ľudí vníma ako reálny problém pokrivenosť charakteru toho krmiča," píše p. Jaroslav.

"Neznalosť politického diania u ľudí prináša dezorientáciu a nedokážu posúdiť a rozoznať pravdu od klamstva. J. Slota dobre vystihol klamára a zlodeja Matoviča," píše pán Ondrej.

"Odpadlo mu asi od chuti, podobne ako Fond vzájomnej pomoci," píše Peter a poukazuje na ďalší skvelý marketingový ťah pod príspevkom Radovana Bránika.

Tých komentárov je omnoho viac. A právom. Zdá sa, že najväčším nebezpečenstvom Slovenska sú momentálne medvede. Snáď už potom príde na rad aj vila vo Francúzsku. A vráti sa k majetkom Slovenskej republiky. Tak, ako nám to bolo sľúbené pred voľbami.

Ďalšia Matovičova hra. Do Fondu vzájomnej pomoci neposiela nikto nič
Ďalšia Matoviča hra. Matovičov prísľub, že do Fondu vzájomnej pomoci bude posielať svoju výplatu bol IBA o veľkých sľuboch. Poslal iba jednu a neskôr sa vyjadril, že mu to už odpadlo od chuti a na charitu prispieva inak. Do Fondu vzájomnej pomoci... Čítať ďalej
09 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová