Danko: Svet sa zbláznil, už je horšie mať frajerku ako byť homosexuál. Kde sa toto celé skončí?

Šéf národniarov Andrej Danko už bojoval proti mnohým veciam, ale ešte ani raz proti LGBTI komunite. Teraz sa v statuse verejne postavil proti tomu, čo nazýva šikanou zo strany tejto komunity, ktorá sa mala odohrať na mníchovskom futbalovom štadióne.


Homosexuáli, teda lesby a gayovia sa prakticky po celom svete usilujú o zrovnoprávnenie, čo sa im však všade nedarí. Proti je aj šéf národniarov Andrej Danko, ktorý sa teraz v statuse na sociálnej sieti pohoršuje nad tým, akú mal na UEFA požiadavku starosta nemeckého Mníchova.
Nech si žije každý ako chce, len nech nikto neobmedzuje práva iných

„Stop LGBTI šikane! UEFA zamietla návrh starostu Mníchova, aby pred zápasom Nemecko - Maďarsko došlo k dúhovému nasvieteniu Allianz Arény,“ píše hneď na úvod Andrej Danko a dodáva: „Svet sa zbláznil, už je horšie mať frajerku ako byť homosexuál. Kde sa toto celé skončí?“

Podľa Danka je nešťastné pliesť takúto problematiku do športu. „Už len čakám, kedy budú požiadavky na zmiešané futbalové mužstvá. LGBTI komunita drží pokope a, žiaľ, sama niekedy týmito vecami škodí. Som presvedčený, že na Slovensku nikto nešikanuje LGBTI,“ konštatuje bývalá predseda parlamentu.



„Kde sa toto celé v ľuďoch berie? Nech si žije každý, ako chce, len nech nikto neobmedzuje práva iných a nenúti nám svoju pravdu,“ končí svoj netradičný status Andrej Danko.

Uhrík: Čaputovú zaujímajú len LGBTI osoby. Keď premiér s ministrom nadávali ľuďom do "psov" a "opíc," bola ticho!
V reakcii na príspevok, ktorý sa objavil na oficiálnom účte prezidentky republiky vystúpil predseda hnutia Republika. Milana Uhríka vyprovokovala fotografia dvoch (zjavne) mužov, držiacich sa za ruky, ktorú prezidentka zverejnila pri príležitosti... Čítať ďalej
18 | 05 | 2021 | René Skalný