Stará láska nehrdzavie? Fico a jeho bývalá právnička opäť spolu! (FOTO)
21 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Právnička Zuzana Weberová (predtým Kupcová) bola s expremiérom a lídrom Smeru Robertom Ficom spájaná mnohokrát. Fotografom Plusky sa po rokoch podarilo zachytiť túto dvojicu opäť.

Weberová obhajovala bývalého predsedu vlády v rôznych súdnych sporoch, napríklad s médiami, dlhé roky. Okrem toho však fotografovia zachytili dvojicu aj pri celkom iných činnostiach, akosi menej profesionálnych. Napríklad na letisku v silnom objatí. Vtedy by niekomu mohla zísť na um kadejaká myšlienka o tomto páriku. Virálnou snímkou sa stal aj záber z hrádze, keď sa Fico so svojou právničkou rozhodli ísť si zakorčuľovať.



Napriek rôznych dohadom, ktoré pošepky kolovali, ani jeden z dvojice nepriznal, že by išlo o niečo viac ako len o profesionálny vzťah. „Zuzana Kupcová je jedným zo zakladajúcich členov strany. Pre Smer-SD vykonáva viaceré právne úkony a vo všetkých súdnych sporoch zastupuje predsedu strany Roberta Fica,“ uviedol vtedajší hovorca Smeru Erik Tomáš.

Nedávno sa Fico a jeho niekdajšia právnička stretli opäť, čo dokazujú aj fotografie Plusky. Cesty sa im pretli minulý týždeň na výstave obrazov smeráka Ladislava Kamenického. Weberová, už ako mamina, tam došla s kočíkom a podľa záberov je vidieť, že práve z neho nevie Fico odtrhnúť svoj zrak.



Jeho svokor by nemal radosť! „Treba sa vedieť dobre oženiť,“ smeje sa Bugár, ktorý žije u svojej ženy
Bývalý politik Béla Bugár si užíva záhradkárčenie okolo domu, v ktorom býva už 35 rokov. V rozhovore pre Plusku teraz prezradil, prečo by jeho svokor nebol spokojný s jeho konaním, keby ešte žil. Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Tibor Sipos