Adriana Kráľová: Dochádza k indoktrinácii detí v školách! Gröhling rozdáva letáky o očkovaní
21 | 06 | 2021 I Petra Demková

Zakladateľka iniciatívy Do školy bez podmienok A. Kráľová upozorňuje, že dochádza k indoktrinácii detí v školách. Minister Gröhling rozdáva taštičky #podmedoskoly, v ktorých sa nachádza okrem iných vecí aj leták propagujúci očkovanie.



Minister sa snaží indokrtinovať deti

„Nedovolená indoktrinácia detí bez súhlasu rodičov je nedemokratickým režimovým zásahom do myslenia aj tých detí a ich rodín, ktoré majú rodičov s iným názorom!“ napísala na úvod príspevku na Facebooku Adriana Kráľová. Dlhodobo sa angažuje v oblasti práv detí počas pandémie.

Pediatrička Prokopová má problém! Podali na ňu trestné oznámenie za vyhlásenia o očkovaní
Na pediatričku Prokopovú, členku pandemickej komisie, podala skupina poslancov spolu s iniciatívou Do školy bez podmienok, trestné oznámenie. Dôvodom sú jej vyhlásenia o zvýhodňovaní zaočkovaných detí. Čítať ďalej
20 | 06 | 2021 | Petra Demková


„Minister školstva Branislav Gröhling rozdáva deťom taštičky #podmedoskoly, kde vo vnútri sa nachádza leták o očkovaní. Preklad tejto propagandy pre kriticky rozmýšľajúceho človeka hovorí, že poďme do školy s vakcínou!“ upozornila aktivistka. „Toto je prekročenie všetkých hraníc slušnosti a rešpektu. Ak je reklama náhodná, je to v poriadku. Ak je podprahovo natisnutá všetkým bez rozdielu, je to nechutná režimová propaganda. Pociťujeme diskrimináciu a nátlak,“ napísala ďalej.
Ovplyvňujete deti a porušujete ľudské práva!

Kráľová si rovnaké aktivity z tej druhej strany – od odporcov očkovania – predstaviť nevie. „Rešpektujeme diverzitu a slobodné právo každého človeka nakladať so svojim zdravím najlepšie, ako vie, bez vynucovania štátom! Tu už ide o ovplyvňovanie nevinných detí a porušovanie ľudských práv. Pretože mnohí z nás majú kontraindikácie, výhradu vo svedomí alebo len uplatňujú svoje právo,“ upozorňuje matka a podnikateľka.
Pridala sa aj evanjelická cirkev

„Preto sme dnes podali v spolupráci s ECAV tu v Liptovskom Hrádku Otvorený list proti indoktrinácii I. primátorovi a niekoľkým základným školám, ktoré toto dopustili bez písomného súhlasu rodiča. Hodnotové témy majú ostať predmetom slobodnej vôle rodiny, nie stať sa novodobou školskou propagandou,“ upozornila Kráľová.
Výzva

„Podajte to aj vašej škole!“ vyzýva aktivistka a pridáva aj linky k dvom petíciám. Jedna je za dobrovoľnosť očkovania proti covidu a druhá je petíciou k otvorenému listu k podmieňovaniu účasti žiaka na prezenčnej výučbe podrobením sa testu na COVID-19.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/06/21/mudr-lakota-vakciny-proti-covid-19-su-vacsie-riziko-ako-virus-sme-obete-farmafiriem/