Z Andreja Danka sfúkli prach, oprášili pavučiny a on sa teší z nárastu preferencií
20 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Šéf národniarov Andrej Danko sa po minuloročných parlamentných voľbách síce vzdal predsedníckej stoličky, no straníci ho do nej dosadili opäť. Od leta sa usiluje zviditeľňovať, čo sa mu aj podarilo. V statuse na sociálnej sieti, sa preto vytešuje, ako mu preferencie utešene narástli.


Andrej Danko už takmer zapadol prachom a omotali ho pavučiny, no teraz sa opäť dostáva  „na výslnie“. Teda lepšie povedané zdvíha sa z prachu aby ukázal, že s ním, ako lídrom strany, ešte treba rátať. V statuse poukazuje na prieskum, ktorý si dala spraviť TV Markíza v agentúre Focus, a v ktorej má celkom slušné percento dôveryhodnosti.

Šéf národniarov sa teší, že po takmer roku bol opäť zaradený do prieskumu dôveryhodnosti lídrov politických strán. „Minulý rok to bolo v júni strašných 11%. Teraz po roku to vydalo na 23%. Ďakujem vám, motivuje ma to tvoriť nový kolektív v SNS. Samozrejme musím na sebe ďalej pracovať a poučiť sa z chýb,“ píše v statuse predseda SNS.



Pavol Slota bez servítky: Andrej Danko je zradca národa. Som úplne iný ako môj otec!
Jeho priezvisko je všetkým dobre známe. V najnovšom rozhovore pre Plusku Pavol Slota prezradil základné informácie o jeho novozaloženej strane aj niečo o svojom otcovi Jánovi Slotovi. Niekdajšieho šéfa parlamentu a lídra SNS Andreja Danka pritom... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Tibor Sipos