Tomáš Valášek píše blbé, nekorektné statusy. Starý Valášek bol lepší, tvrdí Cigániková
19 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Pozdravujem kolegov z jednej mimoparlamentnej strany využívajúcej lacný politický marketing a citlivé témy na oblbovanie ľudí. Tomáš Valášek nie je Ti blbé písať nekorektné statusy o kolegoch, ktorí bojujú za práva žien? Ty si užívaš spoločenské stretnutia na Globsecu a neprídeš ani len na hlasovanie? Máš na viac." Citát Jana Bittó Cigánikova


Donedávna koaliční kolegovia. Dnes sa na sociálnej sieti kritizujú. Dôvodom je správa Európskeho parlamentu o sexuálnom a reprodukčnom zdraví a právach žien o ktorej sa na pôde parlamentu hlasovalo včera. Jana Bittó Cigániková (SaS) bola pri hlasovaní prítomná, zdržala sa. Tomáš Valášek, dnes už člen strany PS sa na hlasovanie ani nedostavil.
Najskôr Valášek


"Úprimne ma prekvapila tichá podpora SaS. Opäť česť dvom výnimkám. O SaS som si zjavne mylne myslel, že je liberálnou stranou. Ale oni to asi budú liberáli toho slovenského typu, po vzore SMERu a ich “slovenskej sociálnej demokracie,” napísal Valášek.


Záborská návrhom na prijatie uznesenia o interrupciách údajne porušila koaličnú zmluvu
Skupina konzervatívnych poslancov z OĽaNO na čele s Annou Záborskou predložila návrh, no koaličných partnerov o tom neinformovala. Tým poslanci údajne porušili koaličnú zmluvu. Návrh bol predložený bez toho, aby bol prerokovaný na koaličnej rade,... Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | Diana Zaťková



Tomáš Valášek klame, reagovala Jana Bittó Ciganiková

"Kolega Valášek na hlasovanie neprišiel, lebo sa zúčastňoval Globsecu. Tým teda znížil potrebný počet hlasov ZA a dopomohol k schváleniu. Ak to mám vyhnať do extrému, ako sa snaží on a jeho kolegovia, tak uprednostnil akési spoločenské stretnutie," reagovala poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková.


Netreba mať za každú cenu krvavé oči

Podľa Cigánikovej bolo uznesenie nezmyselné, zbytočné a predčasné. Aj to bol dôvod kvôli ktorému ho nepodporila, ale sa zdržala. Rovnakého názoru boli aj ďalší poslanci SaS, ktorí sa počas hlasovania zdržali.  "Ja viem, že Anna Záborská nie je v našich kruhoch populárna, ale netreba mať za každú cenu červené oči a nenávistné statusy. ZDRŽAL SA nie je nijaký tichý súhlas, ako sa to snaží mimoparlamentná strana prezentovať a teda klame." Zanecháva Cigániková odkaz Tomášovi Valášekovi, ktorý sa po odchode zo strany Za ľudí stal členom mimoparlamentnej strany PS.

"Starý Valášek bol lepší. Týmto pozdravujem kolegov z jednej mimoparlamentnej strany využívajúcej lacný politický marketing a citlivé témy na oblbnutie ľudí," dodáva.

Stovky prípadov zápalu srdca po očkovaní mladých mužov v USA a Izraeli
V Spojených štátoch a Izraeli, kde je vysoká miera vakcinácie, boli po očkovaní vakcínami mRNA zaznamenané stovky prípadov zápalu srdcového svalu. Americký úrad na kontrolu liečiv zvolal mimoriadne zasadnutie. V očkovaní sa však pokračuje, píše... Čítať ďalej
17 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová