„Stratený“ exminister Krajčí sa našiel! Pred pár dňami žúroval v hoteli Bôrik
19 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Koalícia sa v poslednom období snaží upevňovať dosť naštrbené vzťahy spoločnými akciami. V stredu večer sa preto koaliční poslanci a členovia vlády stretli v účelovom zariadení pre potreby vlády SR v hoteli Bôrik, píše portál startitup.


Svojou účasťou na akcii prekvapil aj bývalý minister zdravotníctva Marek Krajčí. Ten sa na verejnosti, teda mimo parlamentu, od svojej demisie objavuje len zriedkavo. Koaličnú akciu si však nenechal ujsť.

Na „párty“ sa zúčastnil aj premiér SR Eduard Heger, ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivan Korčok či minister hospodárstva Richard Sulík. Zišla sa tu teda naozaj koaličná smotánka.

Na stredajšej akcii nechýbal ani minister vnútra SR Roman Mikulec, ktorý v ten deň čelil odvolávaniu. V stredu sa totižto konala mimoriadna schôdza, ktorú inicioval SMER-SD. Pokus o Mikulcovo odvolanie však nebol úspešný.

Počas letného slnovratu zažijete niečo výnimočné! Slnko u nás nezapadne niekoľko dní
Letný slnovrat tento rok nastane v pondelok 21. júna o 5. hodine a 32. minúte stredoeurópskeho letného času (SELČ). V tomto okamihu sa na severnej pologuli začne astronomické leto. No na Slovensku zažijeme niečo naozaj výnimočné. Slnko úplne... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Diana Zaťková