Propaganda vakcinácie Fica nenechala chladného: Povinné očkovanie? Vláda ľuďom vnucuje strach!
19 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Propaganda najvyšších činiteľov vlády! Tak nazval expremiér a líder Smeru Robert Fico diskusie o povinnom očkovaní na svojej facebookovej stránke, kde opäť kritizuje koalíciu.


Dodnes najdlhšie vládnuci premiér v histórii Slovenska nepoľavuje v kritike koalície a vakcinácie.  "Sme striktne za dobrovoľné očkovanie," začal svoj príspevok na sociálnej sieti. Ficov postoj k očkovaniu je pritom dobre známy. Sám niekoľko krát zdôraznil, že vakcinácia proti ochoreniu COVID-19 je podľa neho osobné rozhodnutie a presvedčenie každého človeka. On sa však očkovať odmieta.

"Pol roka voláme po verejnej diskusii a objektívnom informovaní o očkovaní, ktoré otvorene pomenuje tak plusy, ako aj mínusy vakcinácie. Namiesto toho sme svedkami propagandy farmafiriem podporovanej najvyššími vládnymi predstaviteľmi, ktorá prirodzene vyvoláva nedôveru u bežných ľudí a s ňou spojený strach a neistotu z očkovania," napísal Fico.

Ten následne poukázal na okolité štáty a ich postoj k plošnému očkovaniu. "Je zarážajúce, že kým vyspelý svet neodporúča plošnú vakcináciu detí a mládeže, na Slovensku vláda spúšťa diskusiu o povinnom očkovaní," uzavrel šéf Smeru znepokojene.



Takto nahnevaného Harabina ste ešte nevideli: Ťažký kriminálnik Mazák nedodržiava Ústavu (VIDEO)
V piatok zasadala Súdna rada, ktorá rozhodovala o „zpupnom“ sudcovi Danielovi Miľanovi. Na zasadnutie sa chcel dostať aj expredseda Najvyššieho súdu Štefan Haranin. Chcel, no nedostal, pretože ho tam nevpustila neoblomná justičná... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik