Jeho svokor by nemal radosť! „Treba sa vedieť dobre oženiť,“ smeje sa Bugár, ktorý žije u svojej ženy
19 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Bývalý politik Béla Bugár si užíva záhradkárčenie okolo domu, v ktorom býva už 35 rokov. V rozhovore pre Plusku teraz prezradil, prečo by jeho svokor nebol spokojný s jeho konaním, keby ešte žil.


Niekdajší poslanec Národnej rady SR a predseda strany Most-Híd žije v dome svojej manželky a svokry. Jemu to však vrásky na čele nerobí, práve naopak. „Treba sa vedieť dobre oženiť,“ vtipkuje. Dom si očividne obľúbil, býva v ňom totiž už 35 rokov. „Stále hovorím, že odtiaľto odídem len s nohami dopredu,“ tvrdí.

Bugár dom zariadil podľa seba. To by mu však neprešlo, keby ešte jeho svokor žil. „Keby svokor vstal z hrobu, tak by ma naháňal vidlami. Tu, kde sedíme, sme chovali svine,“ zasmial sa v rozhovore pre vyššie uvedený portál. Okrem toho by však zosnulý otec jeho manželky nebol spokojný ani s bazénom, ktorý si Bugár nechal zariadiť po jeho smrti. „Pestoval tu vinič,“ ukázal prstom na krytý bazén.



„Mal 300 až 350 litrov vína ročne. Keď som sa dostal prvý raz do vlády Mikuláša Dzurindu, kým sa skončili všetky rokovania, pokazilo sa mi tristo litrov vína. Povedal som si, že to teda nie. Teraz mám len dvadsať koreňov stolového hrozna,“ uzavrel Bugár.

Šokujúce slová Kaliňáka: Akokoľvek sa Mikulec bráni, je jasné, kto je zodpovedný za smrť Lučanského
Zrejme nečakal takúto ostrú reakciu svojho predchodcu. Minister vnútra Roman Mikulec nedávno uviedol, že policajný exprezident Milan Lučanský, ktorý zomrel na konci minulého roku na následky pokusu o samovraždu, naznačil Mikulcovi, že si vezme... Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Tibor Sipos