Doktor Lakota varuje: Očkovanie ľudí mRNA vakcínami proti SARS-COV-19  je potrebné okamžite zastaviť!
19 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Celý svet bojuje s koronavírusom už viac ako rok a pol, lenže zatiaľ to na veľké víťazstvo nad zákernou chorobou nevyzerá. A to napriek mohutnej vakcinácii za ostatné mesiace. Peter Lipták zverejnil status, v ktorom právnik Peter Weis priblížil veľmi zaujímavý názor doktora Jána Lakotu.


Slováci sa síce pustili s vervou do očkovania proti COVID-19, lenže teraz ale ich záujem opadá. Určite k tomu prispievajú aj protichodné názory a tvrdenia rozličných „expertov“, ktorí ale nie vždy hovoria k veci, a najmä nie pravdivo. Tvrdenia doktora Jána Lakotu z Virologického ústavu SAV, ktoré opísal právnik Peter Weis a v statuse zverejnil doktor Peter Lipták, ale môžu mnohým ľuďom otvoriť oči.
Ľudské bunky obsahujú enzým, ktorý je schopný prepísať RNA do DNA

Ján Lakota priznáva, že sa takmer polstoročie venuje svojej vedeckej kariére a bol presvedčený, že biológia a medicína sú úžasné a on sa doslova hrá pri odhaľovaní ich tajomstiev. „V biológii platí tzv, centrálna dogma: DNA sa prepisuje do RNA a RNA sa prepisuje do bielkovín. Táto dogma trochu „dostala“ na frak objavom enzýmu, ktorý sa nazýva reverzná transkripáza (RT). Tá je schopná prepísať RNA do DNA,“ uvádza v úvode Lakota, podľa ktorého je však reverzná transkripázaprítomná len u niektorých vírusov a u človeka jej prítomnosť nebola nikdy dokázaná.

„Teda dovtedy, kým sa na scéne neobjavil HIV a následne AIDS. Všetky reči o tom, že mRNA vakcín proti koronavírusu SARS-COV-19 sa môže prepísať do DNA človeka, som až do 17. júna považoval za, mierne povedané, nemiestne. Moje sebavedomé tvrdenie sa rozsypalo ako domček z kariet,“ priznáva Ján Lakota.

MUDr. Lakota v RTVS: Covid vakcína je veľká neznáma. Nevieme, čo s ľuďmi urobí
MUDr. Ján Lakota, CSc. z virologického ústavu SAV v najnovšom vydaní relácie RTVS Reportéri o očkovaní hovorí, že nevieme, čo s ľuďmi urobia covid vakcíny z pohľadu mesiacov a rokov. Čítať ďalej
28 | 05 | 2021 | Peter Sulek


Názov „Discovery Shows Human Cells can Write RNA sequences into DNA“ (Objav ukazuje, že ľudské bunky môžu zapísať RNA sekvencie do DNA) ale Lakotovi doslova vyrazil dych. „Doktor Pomerantz so svojím tímom študoval veľmi neobyčajnú polymerázu, ktorá sa volá polymeráza theta (polymeráza θ (Polθ)). V sérii elegantných experimentov autori ukázali, že polymeráza θ bola schopná convertovať (prepísať) RNA „správy“, teda sekvencie do DNA. Urobila to rovnako dobre, ako reverzná transkriptáza vírusu HIV. Zároveň jej to šlo lepšie ako, keď „len duplikovala“ DNA do DNA,“ uvádza zložito doktor Lakota.



Vedec a virológ vzápätí vysvetľuje: „Inými slovami funkcia reverznej transkriptázy jej jednoducho „svedčí“ viac ako funkcia DNA polymerázy. Čo z toho vyplýva? Ľudské bunky jednoznačne, bez akýchkoľvek pochýb, obsahujú enzým, ktorý je schopný prepísať RNA do DNA. A? A očkovanie ľudí mRNA vakcínami proti SARS-COV-19  je potrebné okamžite (najradšej so spätnou platnosťou) zastaviť,“ šokuje doktor Ján Lakota, ktorý na samý záver dodáva: „Nebezpečenstvo zabudovania vírusového proteínu do ľudského genómu je vo svetle súčasných vedeckých poznatkov reálne a vysoké.“

Lipták: mRNA vakcíny by bez pandémie koronavírusu neboli schválené ďalších päť či desať rokov
Ruský a v EÚ stále neregistrovaný Sputnik na Slovensku úplne prepadol. Nie však preto, že by bol zlý, ale preto, že sa mu u nás spravila neželaná „popularita“. Tiež preto, že naťahovanie okolo jeho schválenia u nás trvalo pridlho. Ten, čo doma... Čítať ďalej
17 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik