Takto býva Belousovová: Radšej malý dom ako NAKA. Jedine, že by ju na mňa poslal Matovič (FOTO)
18 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Bývalá podpredsedníčka parlamentu Anna Belousovová, známa ako jedna z najnekompromisnejších političiek na Slovensku, privítala Plusku v jej štýlovo zariadenom príbytku. Ten nechala postaviť a zariadiť presne podľa svojich predstáv.


Rázna spoluzakladateľka SNS býva v dome, ktorý je obložený drevom. Jeho vzhľad pripomína skôr akúsi chalupu. „Dom som začala stavať, ešte keď som bola sama. Dokončili sme ho s manželom a nasťahovali sme sa sem na Vianoce v roku 2000,“ spresnila Belousovová, ktorá má za domom rozsiahlu záhradku s fontánou. Nechýba jej ani sauna, tých ma nanajvýš dve. Jednu vonku a druhu vedľa priestrannej kúpeľne. „Je to ruská sauna a túžil po nej môj manžel,“ poznamenala.

Belousovová často vyvádza ľudí z omylu, že býva v prerobenom dome. „Bývam tu dvadsať rokov a niektorí si myslia, že som opravila staršiu stavbu. Nie. Dala som si postaviť dom podľa svojich predstáv. Inšpirovala som sa v Španej Doline, lebo tamojšie domčeky sa mi veľmi páčili,“ prezradila.

Mnoho politikov býva v luxusnejších príbytkoch, vo veľa prípadoch vo vilách, ktorých dokonca nemajú len jednu. Belousovová im posiela jasný odkaz: „Radšej mám takýto malý dom, akoby mi mala na dvere zaklopať NAKA. Jedine, že by ju na mňa poslal Matovič za tú facku,“ zavtipkovala o situácii z pred jedenástich rokov, kedy dala súčasnému šéfovi rezortu financií Igorovi Matovičovi jednu "výchovnú". Líder hnutia OĽaNO ju v tom čase necitlivo nazval Ančou v jednom zo svojich článkov. „Po vile som nikdy netúžila. Na upratovanie mám dosť aj toto a ja si teda na čistotu potrpím,“ dodala.



Anna Belousovová žije s novým partnerom: Taktiež pôsobil v politike!
17 | 06 | 2021 | Tibor Sipos