Matovičov status opäť pobúril Slovákov. Túto „nakladačku“ si „za uši“ len tak ľahko nedá
18 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Šéf OĽaNO opäť vo svojom statuse stúpil do ho*na. Ak si Igor Matovič myslel, že ním poníži Richarda Sulíka tak sa veľmi prerátal. Ľudia mu to v diskusii pod jeho statusom poriadne „natreli“.


Igor Matovič je zvyknutý hádzať vinu za všetko zlé na svoje okolie. Pred pár dňami si síce priznal isté chyby, no aj za tie boli, ako ináč, zodpovední tí druhí. Tentokrát sa v statuse zameral na zadržaného podpredsedu predstavenstva MH Manažmentu Andreja Holáka. A ako ináč, kopol si pri tom aj do ministra a šéfa SaS Richarda Sulíka, ktorý ho na tejto funkcii nechal hoci vedel, že Holák je „ficovec“.
Matovič, farizejstvo z tvojej strany bolo vtedy a je aj teraz

Podľa Matoviča nechal Sulík prasa pri hrante. „Pred rokom som kolegu Sulíka vyzval, aby vyrazil zo štátnych služieb škodnú - Andreja Holáka. Verného to sluhu vagabundov od Fica a Pellegriniho … zlodeja, ktorý napr. uzavrel v mene štátu zmluvu na právne služby za 582 eur na hodinu!“ píše v statuse Matovič, podľa ktorého Sulík zo záhadných dôvodov nechal pod svojou ochranou prasa pri hrante ďalší rok… Včera si však Holáka prišla NAKA. „Tým zároveň vzišla verejná objednávka sa dôkladne pozrieť na všetky kšefty, ktoré škodná za ten rok v štátnej firme napáchala,“ konštatuje Matovič a dodáva, že v poslednej dobe sa akosi rozmáhajú podozrenia, kedy nedokáže pochopiť, prečo si niektorí ministri doslova mojkajú vo svojej blízkosti mafiánskych poskokov. „Chcem zatiaľ veriť, že za tým nie je zmluva s Diablom,“ končí svoj status šéf OĽaNO. Mimochodom, to „prasa“, ktoré spomína Matovič dnes Sulík odvolal z funkcie.

Pod statusom sa ale rozbehla skutočne šťavnatá diskusia, v ktorej ľudia veľmi Igorovi Matoviči naklonení neboli. „Keby to urobil Boris, tak sa neozveš a si ticho. Presne tak, ako to bolo pred pár rokmi. Keď vyšla najavo komunikácia s chovankyňou DD (mala asi 16 rokov), kde poslanec jej písal „vy**kame sa“ tak si tvrdil, že úchylák nemôže byť poslancom NR. Keď sme sa dozvedeli že je to Boris bol si ticho. Farizejstvo z tvojej strany bolo vtedy a je aj teraz. Dvojaký meter. Ako hovoríš Google si pamätá!“ píše Alexander Hričko.

„Hviezda slovenského Facebooku Iza Bela“ opäť naložila Matovičovi. „Pobabral všetko, čo mohol!“
Igor Matovič má odporcov a kritikov nielen medzi politikmi, ale aj medzi obyčajnými ľuďmi. A tých je v ostatnom čase neúrekom. Patrí medzi nich aj „obyčajná žena“ Iza Bela, ktorá to v statuse šéfovi „obyčajných ľudí“ opäť... Čítať ďalej
17 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

A čo taký pán Herák, zverili by ste mu svoje deti do opatery?

„Jaj môj fešák z Trnavy... áno teba myslím, akože bývalý premiér... a akože minister čoho tooo?? Ahaa financií... pozri sa ráno do zrkadla a tam uvidíš vagabunda... lebo sa tak správaš v Slovenskom parlamente ako vo IV. cenovej skupine, presne ako vagabund... a občas ako plačko... Nie som ani fickohlas... tak žee začni od seba ako sa správaš v parlamente a potom tu niekomu nadávaj do vagabundov... píše šéfovi OĽaNO Miloš Zak. „Pán Matovič viete, pokiaľ tento pán Holák spáchal trestnú činnosť, nech je potrestaný, a tak isto všetci, čo s ním boli v „kšefte“. Viete, len je úsmevné sledovať, ako zakaždým využijete príležitosť kopnúť si do každého, kto Vám nevyhovuje, ale to, že vo vlastných radoch máte taktiež zopár indivíduí, o ktorých zdravom rozume by sa dalo polemizovať, to nevidíte. Napríklad taký pán Herák, zverili by ste mu svoje deti do opatery?“ pýta sa skutočne záludne Jana Žilinčárová.

„Ešte minulý rok v máji 2020 som posielala mail Richardovi Sulíkovi a Lucii Ďuriš Nicholsonovej, v ktorom som spomínala práve Andreja Holáka z MH Manažment. Odpoveď na môj päťstranový mail zo strany Lucie bola, že je to silné a malo by to skončiť u premiéra na stole a Richard Sulík tradične poďakoval za informácie a tam to asi skončilo. Nerozumiem jednoducho nomináciám Richarda Sulíka na MH Manažmente. Veľmi dobre vedel kto to je a aj napriek tomu ho tam nechá. V rámci SaS bola vtedy veľmi búrlivá diskusia o obsadení postu šéfa MH Manažment pánom Lopatkom. Toto je výsledok. Keď bude nabudúce Sulík kritizovať nominácie OĽaNO, tak nech sa najprv pozrie do vlastnej kuchyne a nech vysvetlí voličom SaS, že prečo nechal vo funkcii okresného predsedu Smeru Andreja Holáka,“ zareagovala Zuzana Šubová.

Matovič chcel byť za romantika, od ľudí však dostal poriadnu nakladačku
Igor Matovič sa chcel ukázať ako veľký romantik, a tak v nedeľu na sociálnu sieť zverejnil status s krátkou správou a veľkou fotkou kytičky, ktorú natrhal na lúke svojej Pavlínke. To ale nemal robiť, pretože opäť to raz od ľudí poriadne... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Proste hajzel, plagiátor a podvodník od diplomovky až doteraz

„Vám za spackaný Sputnik V kedy NAKA zaklope na dvere?...to sme si už ale zvykli, že všetko čo ste posral, tak ste zhodil na niekoho iného....obyčajný človek? ...nie, obyčajný úbožiak. Som zvedavý, kedy dáte rodinám tých spomínaných 200 eur prídavky na deti čo ste tak pompézne prezentoval... ale už je ticho okolo toho však... SaS poráža OĽaNO a vy aj napriek tomu, že ste v jednej koalícii, sa nezmôžete na nič iné len kopať do partnera, aby ste mu uškodil a nejak sebe pomohol... proste hajzel, plagiátor a podvodník od diplomovky až doteraz... PS: Mičovský prečo nominoval na PPA kontroverznú osobu? ...ale to je OĽaNO, to je ineeee,“ poriadne to Matovičovi „osolil“ Miro Kavulič.



Šéfa OĽaNO nešetril ani Peter Stahula. „Ffuu kaamo, takto pošliapať inštitút prezumpcie neviny je celkom záhul... neni ani len obvinený a ty o ňom povieš, že je škodná a prasa, trosku sa ukľudni, alebo si si zase zabudol zobrať lieky? Asi hej, včera útok na Kolíkovú, dnes na Sulíka... hlavne že Borko Kollár je svätý obrázok, že?“

Blaha: Slušnoľudia, nezabúdajte, aj naša trpezlivosť má hranice. Matovičova zlomoc sa musí skončiť!
Minister vnútra Roman Mikulec neprežíva v ostatných dňoch práve pokojné obdobie. Útočnú kampaň, ktorú proti nemu spustili Robert Fico a jeho Smer, by ustál len málokto. A keďže on to zatiaľ zvláda, Ľuboš Blaha sa mu v statuse rozhodol ešte čosi... Čítať ďalej
12 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik