Ďalšia tragická smrť ihneď po očkovaní! Preverujú možný súvis medzi úmrtím mladej mamičky s podaním vakcíny
18 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

V utorok Slovenskom otriasla správa o smrti len 39-ročnej pracovníčky mestskej radnice Terézie. Tá zomrela niekoľko hodín po podaní druhej dávky vakcíny od spoločnosti Pfizer/Biontech. Možný súvis úmrtia s vakcínou teraz preverujú, píše portál topky.sk.


Len 39-ročná Terézia z Nitry bola ešte deň pred smrťou plná života. Náhla rana prišla iba pár hodín po očkovaní druhou dávkou vakcíny Pfizer proti koronavírusu. Napriek tomu, že po prvej dávke nemala žiadne alebo len mierne reakcie, po druhej bola mŕtva.
Mnohí sa teraz boja druhej dávky

Mnohí sa teraz preto boja ísť na druhú dávku očkovania a smrť Terézie dávajú do súvislosti práve s vakcínou. "Samozrejme, že to mnohí spájajú s očkovaním. Podľa mojich informácií malo ísť o druhú dávku vakcíny Pfizer," povedal pre portál zdroj.

Ďalšia obeť vakcín! Po očkovaní AstraZenecou na Slovensku zomrel 44-ročný muž!
17 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová


Podľa neoficiálnych informácií však jej smrť s očkovaním nesúvisela, avšak na oficiálne stanovisko si budeme musieť počkať. "V uvedenom prípade boli indikované laboratórne vyšetrovacie metódy, na základe výsledkov, ktorých bude Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou prípad konzultovať so Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv. Následne vám môže úrad poskytnúť stanovisko," povedala hovorkyňa ÚDZS Erika Kováčiková.

K smrti mamičky dvoch maloletých detí sa vyjadril aj hovorca mesta Nitra Tomáš Holúbek. "Všetkých na meste nás dnes hlboko zasiahla správa o nečakanom úmrtí našej kolegyne. Sme otrasení a zronení z jej náhleho odchodu. Aj prostredníctvom médií nám dovoľte vyjadriť úprimnú sústrasť jej rodine, priateľom a blízkym," skonštatoval Holúbek.

Dajte preč paprče od našich detí! Nerobte z nich pokusných králikov! Soptí Blaha (VIDEO)
V Európe sa razí myšlienka, že očkovať proti koronavírusu by s mali aj deti od 12 rokov. Toto ale neodporúčajú odborníci v Nemecku, a tak sa to tiež rozhodli odmietnuť aj naši politici zo Smeru-SDS. Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Máme sa báť očkovania?

Podľa ŠÚKL nežiadúce účinky po očkovaní prispeli k celkovému zhoršeniu zdravotného stavu. Iné to je ale pri vakcíne Astrazeneca, po ktorej zomrela mladá žena.

"Pri iných uzavretých prípadoch vrátane niektorých medializovaných bol súvis vylúčený," uvádza ŠÚKL. Podľa odborníkov benefity vakcíny stále presahujú ich riziká a očkovanie je jediná cesta ako poraziť pandémiu koronavírusu.

Sledujme Britániu, od očkovania koronavírus nezmizne, odkazuje Visolajský
Leto nás pred treťou vlnou nezachráni. Dôkazom sú Veľká Británia a Portugalsko. Počet nakazených rastie. Na svedomí to má nová, agresívnejšia indická mutácia Delta variant. Je infekčnejšia, odolnejšia, spôsobuje viac úmrtí a ťažších stavov a... Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová