Becík sa opäť búri: Chcem vedieť, koľko zarobili Matovičovi ľudia na testovaní a MOM-kách! (VIDEO)
18 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Branislav Becík je známy svojím kritickým postojom k súčasnej vládnej garnitúre, ktorá sa, podľa neho, vôbec nespráva tak, ako to pred voľbami ľuďom sľubovala. Podľa starostu Dvorov nad Žitavou predtým vodu kázali a teraz víno pijú.


Do vládneho OĽaNO sa teraz v statuse aj v priloženom videu pustil Becík, ktorý vstúpil do Hlasu-SD za to, ako jemu blízku ľudia zarábajú na testovaní aj MOM-kách. Podľa neho na tom zarobili státisíce ba až milióny. A keď sa pred mesiacom dožadoval od Ministerstva zdravotníctva nejakých informácií, nedostal žiadnu.
Ministerstvo zdravotníctva odpoveď na otázky úspešne odignorovalo

Títo „nadľudia“ na čele s Matovičo-Hegerom, ktorí nielenže každý deň nechutne klamú a chybnými krokmi likvidujú tento národ, tak po novom už ani nerešpektujú zákony akým je aj infozákon, na základe ktorého som si vyžiadal údaje z ministerstva zdravotníctva – ktoré arogantne odignorovali…,“ píše hneď v úvode statusu Becík, podľa ktorého aj takýmto krokom, respektíve „strakaním hlavy do piesku“ len dokazujú, že sa snažia zakryť svoje arogantné vypaľovanie štátnej pokladnice „obyčajnými ľuďmi“, čo budú pociťovať ešte aj naše deti.

„Aj tu vidíme, že je veľmi nebezpečné, ak sa k moci dostanú ľudia, ktorí za viac ako rok, dokonale zlikvidovali slovenskú ekonomiku a tým aj slovenský národ,“ konštatuje v statuse starosta, ktorý chcel od nášho rezortu zdravotníctva aby mu doložili zoznam všetkých MOM-iek na Slovensku.

Ku každej navyše uviesť prevádzkovateľa a aj sumu, koľko mu bolo vyplatených do polovice mája tohto roka. „Aj keď na tieto informácie má na základe infozákona každý jeden z nás nárok dostať do ôsmich pracovných dní, tak ministerstvo moju žiadosť očividne a arogantne odignorovalo. Dnes je už nad slnko jasné, že na MOM-kách sa kamaráti OĽaNO nabalili,“ hovorí vo videu Becík.

Starosta Becík nie je žiadny novodobý Jánošík, ale iba obyčajný klamár, tvrdí Peter Cseh
Branislav Becík nie je len muž, na ktorého s obdivom hľadia tisícky ľudí. Má aj veľkého nepriateľa. Je ním Peter Cseh, ktorý proti nemu zverejnil už druhé video. A toto je veru poriadne ostré. Ponúka ho na svojom facebookovom profile občianka Iza... Čítať ďalej
11 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ak to nejde podobrotky, pôjde to pozlotky... A pokojne aj cez Brusel

Becík vo videu netají, že má od ľudí dennodenne podnety na „obyčajných ľudí“ čo majú po päť a viac MOM-iek, z ktorých skasírovali od štátu stovky tisíc eur, ba podaktorí aj milióny, a to najmä ľudia okolo štátnych tajomníkov ministerstva. „Za ten zhruba pol rok čo nám nasilu a povinne pchali tyčinky do nosa, týmto strkaním hlavy do piesku a zatajovaním informácií ministerstvo len potvrdzuje, že je tomu tak. Toto bohapusté rozhadzovanie peňazí, ktoré mohlo radšej skončiť pri rodinách s deťmi, alebo pri podpore koronou zasiahnutých podnikateľov, tak skončilo v trnavskej firmičke. Tej sa zázračne zisk za posledný rok viac ako 100 násobne zvýšil. A záhadne rastie ďalej,“ konštatuje nová tvár Hlasu-SD.



„Aj vzhľadom na to, že tu mám medzi vami množstvo právnikov, ktorí mi pripravili postup ako ďalej z dôvodu odignorovania mojej žiadosti, som dnes opäť poslal, a to v zákonom stanovenej lehote, odvolanie proti fiktívnemu rozhodnutiu povinnej osobe. Na toto má teraz ministerstvo 60 + 8 pracovných dní. Ak ani na moje odvolanie nedostanem odpoveď, budem nútený vymáhať sa mojich zákonných práv súdnou cestou,“ oznamuje Becík, ktorý tak na diaľku varuje ministerstvo. „A kľudne to dotlačím aj do Bruselu. Urobím všetko pre to, aby sa Slováci dozvedeli kto zarobil na Matovičovom bezhlavom testovaní.“ Končí ďalšie svoje dosť „hnevlivé“ video Branislav Becík.

Becík: Sú tu ešte takí, čo pochybujú o tejto najhoršej vláde za celú históriu samostatného Slovenska?
Škandál so zle nahlásenými číslami nakazených koronavírusom nielenže poškodil Slovensko pri prechádzaní našich ľudí do okolitých štátov, ale spôsobil aj medzinárodnú blamáž. V statuse sa k svojim slovám spred niekoľkých mesiacov vracia aj starosta... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik