Ak nepustia Pčolinského čo najskôr na slobodu, zaplatíme mu mastné odškodné, varuje Harabin
18 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Väzba exriaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského zaujala aj Štafana Harabina, exministra spravodlivosti aj expredsedu Najvyššieho súdu. Ako v statuse tvrdí, Slováci sa mu poskladajú na odškodné, ktoré bude určite žiadať od štátu za jeho nezákonnú väzbu.


Štefan Harabin je doslova líška všetkými masťami mazaná, ktorý už spory so štátom o odškodné vyhral. Aj preto teraz v statuse varuje, že pokiaľ generálny prokurátor neprepustí Vladimíra Pčolinského z väzby, jeho nároky na odškodné voči Slovensku sa budú len a len navyšovať. A zaplatíme to my, radoví občania.
Kauza Pčolinský nie je o Pčolinskom, ale aj o nás všetkých

„Pokiaľ Žilinka okamžite neprepustí Vladimíra Pčolinského z väzby, bude sa navyšovať suma peňazí na jeho odškodnom, ktorú my, radoví občania, mu v konečnom dôsledku nesporne zaplatíme, pretože Pčolinský je zjavne nezákonne vo väzbe,“ konštatuje v úvode statusu Harabin a dodáva, že exriaditeľ SIS je vo väzbe na podklade svojvoľných realizovaných spoločných porád vyšetrovateľa v tejto trestnej veci a dozorujúceho prokurátora Kysela, ktoré Trestný poriadok (§ 230) výslovne, expresis verbis, neumožňuje. „Kysel sa k tomu v rozhovore pre portál Postoj s hrdosťou aj sám priznal. Aj v tom tomto prípade sa bez najmenších pochybnosti opätovne potvrdí už otrepaná fráza, že „Harabin má vždy pravdu“, i keď niekedy sa vyjaví po dlhšom časovom odstupe,“ píše s nádychom humoru aj sebapochválenia Harabin, podľa ktorého Pčolinský určite nepatrí do okruhu jeho názorovo blízkych osôb.



„Skôr ide o personu blízku Lipšicovi, s ktorým som už dlhodobo v ostrom názorovom konflikte, pretože ho, a nie bezdôvodne a bez dôkazov, považujem za agenda CIA a Soroša, nasadeného do nášho územného priestoru za účelom likvidovania slovenskej štátnosti,“ vysvetľuje exminister spravodlivosti a tiež expredseda Najvyššieho súdu. „Ako sudca a zvlášť na úseku trestnom, som povinný vždy, všade za všetkých okolnosti a kedykoľvek požadovať a presadzovať spravodlivosť voči každému, aj názorovému oponentovi i výslovnému nepriateľovi,“ vysvetľuje Harabin, podľa ktorého kauza Pčolinský nie je o Pčolinskom, ale aj o nás všetkých. „Lebo na kohokoľvek, môže byť v prvej etape použitá hrubá násilnosť a nezákonnosť, aby sa priznal aj k tomu, čo nespáchal. Toto je nesporne cesta do pekla,“ varuje v samom závere statusu Štefan Harabin.

Harabin je nadšený. Dostal ďakovný mail od lekára, ktorý po jeho vzore „porazil“ nariadenia nemocnice
Štefan Harabin je známy „bezrúškovec“. Odmieta nosenie prikrývky horných dýchacích ciest. V statuse sa pýši mailom od doktora Bodáka z Košíc. Tiež zviedol úspešný „boj“ v jednej zo súkromných nemocníc za nepreukázanie sa očkovaním, respektíve... Čítať ďalej
11 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik