Zo stretnutia so špičkami štátu do väzby: Riaditeľ policajnej inšpekcie si zadovážil tieto nehnuteľnosti!
17 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Zo stretnutia s prezidentkou do väzby! Po tajnej schôdzi špičiek štátu v budove SIS, kde bola preberaná toľko skloňovaná tajná správa, riaditeľa policajnej inšpekcie Ad­riána Szabóa zadržala NAKA. Zadovážil si elektroniku „spod ruky“ aj nové nehnuteľnosti, informuje Pluska.

Prvý byt si Szabó kúpil v roku 2016. Minulý rok si zadovážil ďalšie dve nehnuteľnosti, jeden byt sám, druhý, apartmán spolu s manželkou. Podľa informácií Plusky tieto tri nehnuteľnosti majú hodnotu cez 400 tisíc eur. Všetky sa nachádzajú v bratislavskej Petržalke. Okrem toho však šéf inšpekcie nakúpil niekoľko pozemkov a polovicu rodinného domu v Boľkovciach pri Lučenci.

Podľa niekdajšieho šéfa Národnej jednotky finančnej polície NAKA Bernarda Slobodníka sa Szabó nechal korumpovať. Údajne od neho prijal televízor za takmer tritisíc eur a neskôr aj 20 tisíc eur v hotovosti. Údajne k tomu došlo v roku 2019. Szabó je obvinený z korupcie a zneužívania právomoci verejného činiteľa. Najvyšší súd SR rozhodol o tom, že bude stíhaný vo väzbe.

Anna Belousovová žije s novým partnerom: Taktiež pôsobil v politike!
17 | 06 | 2021 | Tibor Sipos