Rečnícky útok Blahu na Mikulca v parlamente bol naozaj ostrý. TOTO minister len ťažko rozdýcha (VIDEO)
17 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

V parlamente sa poslanci vyjadrovali k dôvodom, prečo by mal byť odvolaný alebo neodvolaný minister vnútra Roman Mikulec. Kvetnato rečnil šéf Smeru Robert Fico a napodobnil ho Ľuboš Blaha, ktorý časť svojho vystúpenia umiestnil aj so statusom na sociálnu sieť.


Podpredseda Smeru Ľuboš Blaha nenechal na Romanovi Mikulcovi nitku suchú. Vykričal a vytkol mu prakticky všetko, čo sa len dalo. Podobné to bolo i v statuse, kde sa s ním rovnako „nemaznal“.



Podľa Mikulca je veľjašter aj Radičová

„Mikulec za nič nemôže. Žiadne rodinkárstvo, žiadne kauzy. Za všetko môžu nejakí veľjaštery, ktorí na úbohého Romana zorganizovali gigantické sprisahanie,“ píše hneď na úvod statusu Blala, podľa ktorého sa práve toto odohráva v hlávke pána ministra.

„On trpí vážnym stupňom paranoje a mstí sa každému, o kom je presvedčený, že je reptilián. Ešte aj Radičová je zjavne veľjašter. Čisté šialenstvo. Pánko je dokonca presvedčený, že napísal 20 diplomových prác, ktoré ale neboli diplomové práce. Toto vážne dal. Skoro som ľahol od smiechu,“ začína opäť sršať svojským humorom Blaha.

Tvrdí, že Mikulec nevie predložiť ani len diplomovku a oháňa sa titulom, že je "majster vedy". „Úplný Einstein. Jasné - ten intelekt z neho priam emanuje,“ konštatuje s anglickým humorom podpredseda Smeru.

Roman, so svojimi „kvalitami“ môžeš ísť robiť kolotočiara do Transylvánie, odkazuje Blaha Mikulcovi
Vojna v radoch polície síce utíchla, neutíchlo ale úsilie opozície na odvolávanie ministra vnútra Romana Mikulca. Ako priznáva vo svojom statuse podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha, v parlamente už podali návrh na jeho odvolávanie. Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Tí, čo Lučanského strčili do väzby, ho v nej aj dali dole

O Milanovi Lučanskom povedal Mikulec, že mu osobne potvrdil, že ak odíde z polície, tak „ho dajú oni dole“. „To len potvrdzuje, že tí, čo Lučanského strčili do väzby, ho dali dole. Mikulec potvrdil naše najhoršie obavy. Generál Lučanský je obeťou systému, ktorý tu táto vláda vytvorila. Systému, cez ktorého likvidujú nepohodlných ľudí: toto bola prachsprostá justičná vražda,“ šije do ministra vnútra Blaha.

ikulca považuje za zodpovedného za gangsterský systém nastrčených udavačov, cez ktorý sa krágľujú ľudia ako Milan Lučanský.


Dosť bolo Matoviča, dosť bolo Mikulca, dosť bolo OĽaNO!

„Za systém, o ktorom hovorí správa ich vlastnej SIS. A my nemôžeme mlčať,“ píše Blaha, ktorý k statusu priložil aj zostrih svojho včerajšieho trištvrte hodinového prejavu. „Dnes som dal ďalší, rovnako dlhý. Robím, čo sa dá,“ chváli sa podpredseda smerákov, podľa ktorého opozícia nemá iné páky na vládu.

„A my v Smere ich nepohodlnou pravdou konfrontujeme - od rána do večera. Nepáči sa im to a už sa vyhrážajú, že budú zatvárať ďalších. No nás nezastrašia. Ide ich od zlosti roztrhnúť, no nezastavia nás. Ideme ďalej! Dosť bolo Matoviča, dosť bolo Mikulca, dosť bolo OĽaNO!“ volá Blaha na samý záver statusu sťa by pravý revolucionár.

Blaha: Slušnoľudia, nezabúdajte, aj naša trpezlivosť má hranice. Matovičova zlomoc sa musí skončiť!
Minister vnútra Roman Mikulec neprežíva v ostatných dňoch práve pokojné obdobie. Útočnú kampaň, ktorú proti nemu spustili Robert Fico a jeho Smer, by ustál len málokto. A keďže on to zatiaľ zvláda, Ľuboš Blaha sa mu v statuse rozhodol ešte čosi... Čítať ďalej
12 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik