Radačovský odkazuje Mikulcovi: Ste neobjektívny a nepoznáte vo veci vykonané dôkazy
17 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slová ministra vnútra Romana Mikulca o Milanovi Lučanskom rozčertili aj právneho zástupcu generálovej rodiny. A to až natoľko, že europoslanec Miroslav Radačovský o tom napísal status.


Mikulec prezradil, že Lučanský mu v kancelárii pred odchodom do civilu povedal, že „buď ma dajú dole oni, alebo sa dám dole ja“. Nenechalo to chladným Miroslava Radačovského, právneho zástupcu generálovej rodiny. V statuse na sociálnej sieti dokonca napísal, že teraz ho už slušne povedané niekto fakt dopálil.
Nepoznáte vykonané dôkazy ani dôkazy, čo ešte len treba vykonať

„Pán minister, vyjadrili ste sa v národnej rade, že generál Lučanský mal povedať, že buď ma dajú dole iní, alebo sa dám dole sám. Ak ste tým chceli povedať, respektíve prejudikovať pred skončením vyšetrovania, že generál Lučanský si mal spôsobiť poranenia sám alebo smrť bez cudzieho zavinenia, tak je mojou povinnosťou vám povedať, že ste neobjektívny. Nepoznáte vo veci vykonané dôkazy. Ani dôkazy, ktoré je ešte potrebné vo veci vykonať,“ napísal Radačovský.

Ministrovi musí tiež povedať, že možno je tiež jeden z tých, ktorí ho všemožne blokujú vo všetkých mainstreamových médiách.


Neuváženými výrokmi nezavádzajte verejnosť, lebo vec ešte nie je vyriešená

„Pritom je všeobecne známe, že v zmysle § 6 ods. 1 Trestného poriadku ja informácie zo spisu podávať nemôžem. Pretože by som sa mohol dopustiť napríklad trestného činu marenia spravodlivosti,“ odkazuje Radačovský ministrovi Mikulcovi.

Dôrazne ho ako právny zástupca poškodených žiada, aby s takými vyjadreniami prestal. Hoci len cez Facebook, lebo inú možnosť nemá. „Mainstream mi to určite nezverejní, alternatívne médiá sa považujú za nedôveryhodné, aby ste neuváženými výrokmi nezavádzali verejnosť vo veci generála Lučanského, pretože vec ešte nie je vyšetrená a ukončená. A prepáčte za zmätočný status, ale teraz už ma fakt niekto dopálil, ak nechcem použiť iný výrok,“ priznáva na záver Miroslav Radačovský, europoslanec a právny zástupca rodiny Milana Lučanského.

Radačovský na margo vyšetrovania Lučanského smrti: Dôležité je, že mi veria tí, ktorých si vážim!
Kauza okolo smrti generála Lučanského síce trochu utíchla, celá vec ale ešte ukončená rozhodne nie je. Europoslanec Miroslav Radačovský, ktorý zároveň zastupuje rodinu nebohého policajného riaditeľa, sa k prípadu vracia v statuse zaujímavým... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik