Libuše Šafránková: Pohreb legendárnej Popolušky bude mať netradičný priebeh!
17 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Bola hviezdou mnohých filmov a získala si nejedno divácke srdce. Nedávno zosnulá herečka Libuše Šafránková mala obrovské množstvo priaznivcov, ktorí by jej radi vzdali hold. V rámci verejnej rozlúčky môžu zapáliť sviečku či položiť kvetinu. Pohreb budú môcť sledovať z diaľky, píše portál Šíp.

Náhle úmrtie herečky Libušky Šafránkovej zasiahlo okrem jej rodiny a blízkych aj tisíce fanúšikov predstaviteľky legendárnej Popolušky zo snímky Tri oriešky pre Popolušku. Nestarnúca hviezda mala na svojom konte oveľa viac rolí, vďaka ktorým sa nezmazateľne zapísala do sŕdc verejnosti. Vzdať hold herečke bude môcť naozaj každý.
Veľkoplošné obrazovky

V piatok 25. júna v dopoludňajších hodinách prebehne v kostole sv. Anežky v Prahe verejná rozlúčka s herečkou. Uviedol to web stars24.cz. Vzhľadom na popularitu Libuši Šafránkovej a záujmu, aký vyvolal jej náhly skon, sa očakáva veľká účasť. Toho dňa popoludní potom v kostole prebehne aj samotný pohreb. Nebude však verejnosti prístupný a uskutoční sa len v rodinnom kruhu.

Fanúšikovia ho však budú môcť sledovať z priestranstva na veľkoplošných obrazovkách. Podľa stars24.cz o tom informovala s odvolaním sa na syna herečky Jozefa Abrháma mladšieho hovorkyňa českého ministerstva kultúry Michaela Lagronová. Ďalšie detaily by mali byť zverejnené v nasledujúcich dňoch.

Ohrdnutá Urbánková: Šokujúce slová o zosnulej Popoluške Šafránkovej, ktorá jej prebrala muža!
16 | 06 | 2021 | Tibor Sipos