„Hviezda slovenského Facebooku Iza Bela“ opäť naložila Matovičovi. „Pobabral všetko, čo mohol!“
17 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Igor Matovič má odporcov a kritikov nielen medzi politikmi, ale aj medzi obyčajnými ľuďmi. A tých je v ostatnom čase neúrekom. Patrí medzi nich aj „obyčajná žena“ Iza Bela, ktorá to v statuse šéfovi „obyčajných ľudí“ opäť natrela.


V opozícii bol Igor Matovič za hviezdu, no vo vláde toho pokazil viac, ako urobil dobrého. Ako by povedal klasik: „Pos*ral ,čo sa dalo“. Tak, ako mu zvykne „vyčistiť žalúdok“ Ľuboš Blaha, tak mu nič nedaruje ani hviezda slovenského Facebooku Iza Bela. Jasne mu tu to vysvetlila aj vo svojom najnovšom statuse.
Vyhraj voľby a môžeš všetko. Aj nemožné...

„Myslím si, že v Európe žiaden štát nemal tak blízko k mafii ako Slovensko za vlád Matovič – Heger,“ píše na úvod statusu Iza Bela, ktorá Matovičovi chce pripomenúť, že robil chyby, ktoré na Slovensku nemajú obdobu, a tie verejnosť nikdy neopúšťa.

„Úplne rozbil právny systém na Slovensku. Za jeho pôsobenia vo vláde došlo k zbytočnému úmrtiu vyše 12 400 obetí na covid , ktoré nemuseli byť v takom veľkom počte. Zároveň treba uviesť, že do čoho sa Igor ako predseda vlády pustil, vždy dopadlo zle. Či sú to verejné financie alebo vakcína Sputnik V, ktorá skončí niekde na smetisku alebo v nejakom štáte tretieho sveta,“ srší oheň na šéfa OĽaNO Iza Bela.

Dodáva, že kvôli Matovičovi sa začala aj vojna medzi policajtmi, silovými a bezpečnostnými zložkami, ktorá neustále prebieha.



„Toto všetko má na svedomí Igor Matovič, ktorý nemal byť nikdy v politike a už vonkoncom nie premiér alebo minister,“ konštatuje „obyčajná“ ženy, podľa ktorej za 10 rokov v parlamente celému národu ukazoval, čo je to za človeka, no ľudia mu naleteli, ako malé deti v škôlke.

„Média z neho falošne vytvárali novodobého bojovníka, ktorý zachráni a spasí Slovensko, no vrátili sme sa o 20 rokov dozadu. Toto je tá jeho zmena,“ neskrýva sklamanie Iza Bela. Pripomína, že ľuďom ubudlo aj z toho, čo mali garantované za pôsobenia vlády Smeru. „Komu pribudlo, je Matovič a tým ľuďom, čo tvoria vládnu štvorkoalíciu. Tí sú takí vysmiatí, že si môžu v kľude hovoriť: Vyhraj voľby a môžeš všetko, aj nemožné,“ píše na samý záver statusu Iza Bela.

Iza Bela: Matovič prerazili úplne dno a dokázal nám, že Mečiar s Ficom sú slabým odvarom zla
Tajné stretnutie desiatich najvyššie postavených a najmocnejších ľudí v našom štáte, ale aj následná „veľmi tajná správa SIS“, ktorá pred pár dňami vyšla na svetlo sveta, sú stále terčom vážnych diskusií. Zapojila sa do nich v statuse aj Iza Bela,... Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik