Anna Belousovová žije s novým partnerom: Taktiež pôsobil v politike!
17 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Niekdajšia podpredsedníčka NR SR Anna Belousovová priznáva, že žije s novým partnerom, píše Pluska.

Anna Belousovová (rod. Malíková) patrí k najrazantnejším političkám na Slovensku. Pre desiatimi rokmi struhla jednu "poza ucho" expremiérovi a súčasnému ministrovi financií Igorovi Matovičovi za to, že ju v regionálnych novinách nazval Ančou. Rovnakú facku "uštedrila" aj istému kameramanovi zo spravodajskej televízie. Ten sa podľa nej veľmi necitlivo vyjadroval k úmrtiu jej bývalého manžela, ruského podnikateľa Alexandra Belousova. S ním sa zosobášila v roku 2001, avšak tragicky zomrel už v roku v roku 2004.

Po krátkom období sa teda z predsedníčky SNS Anny Malíkovej Belousovovej nečakane stala vdova. Po rokoch však opäť žiari šťastím. S priateľom Petrom žije na Kysuciach, kde majú postaví priestranný dom. Pluska píše, že aj on kedysi pôsobil v politike, avšak o koho presne ide, to sa dozvieme až časom.

Belousovová: "Prezidentke Čaputovej spadla maska zaklínačky hadov a vycerila zúbky"
Politička Anna Belousovová na sociálnej sieti poriadne skritizovala stretnutie prezidentky Čaputovej s americkým vodcom Bidenom. Skôr ako stretnutie na najvyššej úrovni to vidí ako stretnutie "na stojáka". "Prezidentka Čaputová informuje o... Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Diana Zaťková