V Poprade našli dobodanú učiteľku na toaletách: Polícia zatkla jej syna
16 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Obrovská tragédia sa odohrala na severo-východe Slovenska v Poprade, kde 68-ročnú učiteľku Zlaticu našli mŕtvu na toaletách v jej rodinnom dome, informuje Nový Čas.

Popradčanka pomáha s vyučovaním v škole v Huncovciach, obci pri Kežmarku. V pondelok sa však v zborovni neukázala a jej kolegovia o ňu začali mať vážne obavy. Následne ju začala zháňať aj rodina a o deň neskôr, teda v utorok, aj polícia. Dôchodkyňa neotvárala ani polícii, ani rodinným príslušníkom.

Našli ju mŕtvu na toalete. Na tele mala stopy po bodaní ostrým predmetom. Učiteľka mala v čase nálezu tela položený nôž na stehnách. Páchateľ tohto ohavného zločinu zatiaľ nie je známy, avšak polícia zatkla syna obete, ktorý je hlavným podozrivým. „Polícia prípad preveruje ako podozrenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy,“ znie stanovisko orgánov činných v trestnom konaní.

Mafián, ktorý sa zúčastnil na viac ako 100 vraždách, bol po 25 rokoch prepustený. Taliani sa búria
Šéf sicílskej mafie Giovanni Brusca, prezývaný „zabijak ľudí“, bol podmienečne prepustený z rímskeho väzenia Rebibbia. Odpykal si 25 rokov za viac ako 100 vrážd. Taliani prepustenie kritizujú, informuje portál RT. Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Lukáš Leca