Mala nevinnú tváričku a pre všetkých kolegov bola milá Libuška. Pre päťnásobnú držiteľku Zlatého slávika však bola ženou, ktorá ju pripravila o dlhoročného partnera, s ktorým žila osem rokov.

"Veľmi som si priala mať s Pepom dieťa. Vo chvíli, keď som cítila, že ten biologický budík zvoní, som mu to oznámila. Pretože som sa chcela zachovať čestne. On mi vtedy povedal, že sa na to ešte necíti," zaspomínala po rokoch Naďa. Dlhý čas nevedela, že sa Abrhám v divadle zoznámil s novou kolegyňou a niekoľko mesiacov viedol dvojitý život. "Na ten rozchod nerada spomínam. Bol to jeden z najdlhších vzťahov môjho života a z mojej strany určite najsilnejší," netají speváčka. Nikdy verejne nepripustila, že by Abrhámovi podraz odpustila.

Sestra zosnulej Popolušky Šafránkovej prehovorila: Posledná oslava pred smrťou!
11 | 06 | 2021 | Tibor Sipos

Patrili k sebe

Šafránková dva dni po svojich narodeninách náhle zomrela počas plánovanej operácie. Urbánková po tejto udalosti všetkých prekvapila. "Ja som si Libušku veľmi vážila, rovnako aj Jozefa. Po čase som pochopila, že to boli ľudia, ktorí k sebe neuveriteľne patrili. Oni si boli nesmierne podobní, talentovaní, boli jednoducho ideálni. Jozefovi je teraz asi hrozne. Patrili k sebe," prezradila pre TN.cz. Povedala, že už dávno nie je pravda, že by Šafránkovú neznášala. "Už dávno som sa s tým vyrovnala. Naopak, pochopila som, že k sebe patrili úplne a absolútne," dodala rozhodne.

"Videla som v stredu nejaké zábery, kde sedeli, pozerali na seba. Oni si boli takí podobní! Strašne podobní, že jednoducho nebolo možné, aby spolu neboli. Myslím si, že to bola božia vôľa, aby tí dvaja sa stretli a boli spolu," tvrdí. Avšak vraj nikdy nedošlo k schôdzke, na ktorej by si staré krivky vyjasnili. "Nie, to vôbec. My sme sa nestretávali," uzavrela Urbánková.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/10/velky-podraz-safrankovej-%e2%80%a068-reziser-popolusky-vorlicek-%e2%80%a088-jej-do-smrti-neodpustil/