Exot a šašo sa stal vďaka umeniu manipulovať ľuďmi premiérom, tvrdí žena z ľudu Iveta
16 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Včerajšie odvolávanie ministra vnútra Romana Mikulcabolo kabaretom. Postarali sa oň koalícia aj opozícia. „Zlatým klincom večera“ bolo vystúpenie Igora Matoviča. Jeho správanie už začína prekážať aj skutočným obyčajným ľuďom. Tí z OĽaNO sú tvrdošijne ticho.


Vážne výhrady k Matovičovi vyjadrila v statuse na profile žena Iveta Devana. Vôbec ho nešetrila, pretože podľa nej sa v parlamente opäť iba predvádzal. Pri svojich pomerne ostrých slovách sa vrátila aj do mladosti šéfa OĽaNO. Príbeh o kožke z opečeného kuraťa a svojho otcom vraj vyrozprával pred desiatimi rokmi sám Igor Matovič.
Kožka z kuraťa a zničený právny štát

Podľa Ivety spôsobila zjedená kožka z pečeného kuraťa postupnú likvidáciu štátu pod vedením človeka, ktorý sa pred desiatimi rokmi preslávil vyjadrením, aký je citlivý. Rozplakal sa ako dospelý, keď mu jeho oco počas nedeľného obeda zjedol kožu z opečeného kuraťa.

„A tento človek, ktorého aj vďaka takýmto výrokom všetci pokladali za akéhosi exota a šaša a ktorý svojimi politickými excesmi a exhibicionizmom zabával desať rokov národ, sa stal vďaka umeniu manipulovať ľuďmi, premiérom,“ píše Iveta. Dodáva, že Matovič za pár mesiacov vládnutia dokázal protiprávnym konaním a protiústavnými nariadeniami zlikvidovať právny štát. Aj zničiť ekonomiku a úplne rozložiť spoločnosť chrapúnskym a neľudským vydieraním a vyhrážaním sa občanom.

Iza Bela: Niekto nechce, aby vyšla pravda na svetlo. S tým bláznom si nič nezačínaj...
Situácia v slovenských policajných zložkách nenecháva chladnými ani obyčajných ľudí. Nie však tých z OĽaNO, ale skutočných. Jednou z tých, ktorá svoje pocity zhutnila do statusu, je aj Iza Bela. Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Zneužil vlastnú matku a babkinu povalu

„Tento človek, ktorý celé roky prenasledoval svojich politických oponentov vymyslenými majetkovými a inými kauzami, sa po prevalení škandálu s jeho diplomovou prácou tváril ako neohrozený hrdina. Lebo on sa v čase písania diplomovej práce venoval svojej firme. Kým iných obviňoval z majetkových deliktov, tak on sám neváhal na zakrytie tých svojich zneužiť vlastnú matku a babkinu povalu,“ uvádza Iveta.
Matovič skriminalizoval našich rodičov a starých rodičov

Podľa nej Matovič so svojimi „pusipajtášmi“ skriminalizoval bývalý systém. Ten však z nášho malého, chudobného štátu zničeného vojnou dokázal vytvoriť ekonomicky sebestačný a kultúrne vyspelú krajinu. „Áno, tento človek dokázal našich rodičov a starých rodičov, ktorí vybudovali tento štát, na ktorom on teraz parazituje a likviduje ho kvôli vlastnému prospechu, označiť za zločincov a kriminálnikov,“ chrlí síru Iveta.

Matovič sa predviedol ako šašo bez plánu
Urazené ego, obviňovanie dosluhujúcej vlády a plán sledovať ľudí cez mobily. To je riešenie nastávajúceho premiéra na krízovú situáciu s koronavírusom. Matovič ako budúci premiér nezvládol ani svoje prvé vystúpenie ku... Čítať ďalej
12 | 03 | 2020 | Aneta Leitmanová

Slovensko sa stáva veľkým pracovným táborom

Veľkú mieru viny za súčasný stav nesú podľa Ivety aj politici, ktorí doteraz vládli. Pripravili živnú pôdu na zvolenie takéhoto človeka. „Len sa prizerali jeho bláznovstvám. Neuvedomovali si, že práve on je najvhodnejším kandidátom na zvolenie do funkcie premiéra, ktorý tento štát mal znova dostať na úroveň podradnej kolónie a pracovného tábora s lacnou pracovnou silou. Takým, akým bol pred a po našom vstupe do EÚ. Keď sme si museli ešte viac priťahovať opasky,“ píše autorka.

Slovensko sa po diktátorskom vyčíňaní nášho „citlivého pána premiéra“ stáva podľa Ivety skutočne len jedným veľkým pracovným táborom s obrovskými montážnymi halami. Občania sú doslova nevoľníkmi tejto vlády, ktorej premiér sa im vyhráža neposkytnutím lekárskej pomoci, stratou práce a existenčnými problémami.

Belousovová: Matovič je ako Caligula, ani jemu v Ríme nedokázal povedať nikto, že nie je normálny
Včerajší Medzinárodný deň detí prežil každý po svojom. Opäť sa „zaskvel“ aj náš minister financií, ktorý chcel byť za vtipného. Lenže u Anny Belousovovej neuspel. Ako zvyčajne, aj teraz mu v statuse naložila, čo sa doňho... Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Je skutočne zvláštne, že toto všetko sa deje v členskom štáte EÚ

Najzvláštnejšie je, ako zaryto mlčia ľudskoprávne organizácie a dokonca aj predstavitelia EÚ, keď sa v našom štáte vyhráža vlastným občanom nielen premiér, ale aj minister obrany, ktorý chce použiť proti vlastným občanom vojenskú políciu. „Toto všetko svedčí o tom, že demokracia v EÚ neexistuje a plán ako zničiť štát, ktorý sa pomaly dostával z najhoršej biedy, bol vopred pripravený,“ myslí si Iveta.

Dodáva: „Je skutočne zvláštne, že toto všetko sa deje v členskom štáte únie, ktorej predstavitelia hlasno protestujú pri údajnom porušovaní ľudských práv a demokratických princípov v iných štátoch a zavádzajú prísne opatrenia a sankcie voči vládam v nich.“

Nemecký portál: Od parlamentného šaša až po veľký problém Slovenska
Pred rokom vyhral voľby Igor Matovič a vytvoril štvorkoalíciu. Dnes dohazardoval s dôverou Slovákov a bez nápadov a s emóciami lavíruje krízou, konštatuje Peter Lange z ARD pre nemecký portál tagesschau.de. Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Teraz majú občania povinnosť brániť to, čo im ešte z právneho štátu ostalo

„Áno, toto všetko obrazne povedané spôsobila jedna zjedená kožka z pečeného kuraťa… Do vedenia štátu sa dostal človek, ktorý nemá žiadnu sebaúctu a sebareflexiu, pretože na niečo také ako je zničenie vlastného štátu a jeho občanov by sa nezapredal nikto, kto má aspoň štipku zdravého rozumu, charakteru a sebaúcty,“ soptí Iveta.



Pred tridsiatimi rokmi ľudia nevyšli podľa nej do ulíc preto, lebo chceli zničiť komunizmus, ako sa to prezentuje a propaguje celé desaťročia, ale vyšli do ulíc práve kvôli takým ľuďom, ktorí si podobnými papalášskymi maniermi dokazovali svoju moc.

„A teraz majú občania povinnosť brániť to, čo im ešte z právneho a zvrchovaného štátu ostalo a chrániť pred svojvôľou ľudí, ktorí teraz vládnu vlastné životy a životy a budúcnosť svojich blízkych a drahých,“ končí svoj Iveta Devana.

Matovič, neotravujte už národ, straťte sa niekde do zabudnutia, odkazuje premiérovi Blažej Béda
Nedostatok vakcín proti koronavírusu je teraz v Európe témou číslo jeden. Igor Matovič sa chcel na sociálnej sieti pochváliť so svojím rokovaním o ich možnej výrobe na Slovensku, lenže reakcie mnohých ľudí ho doslova vysmiali. Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik