Belousovová: "Prezidentke Čaputovej spadla maska zaklínačky hadov a vycerila zúbky"
15 | 06 | 2021 I Diana Zaťková
Politička Anna Belousovová na sociálnej sieti poriadne skritizovala stretnutie prezidentky Čaputovej s americkým vodcom Bidenom. Skôr ako stretnutie na najvyššej úrovni to vidí ako stretnutie "na stojáka".


"Prezidentka Čaputová informuje o stretnutí s prezidentom USA na samite NATO ako o udalosti roka.

Pritom podľa fotografie to vyzerá, ako krátky, zdvorilostný rozhovor na stojáka, čo dostatočne jasne vyjadruje vzťah USA a ich prezidenta k podobným prisluhovačom a lokajom, za aké považujú aj Slovensko," hovorí politička.


Vedel vôbec Biden o koho ide?

Podľa Belousovovej prezident Biden možno ani nevedel s predstaviteľom, ktorej krajiny sa rozpráva.

Inak by predsa nemohol "oceniť pokrok, ktorý Slovenská republika dosiahla".


"My sme dosiahli za ostatný rok bačovania novej vlády resp. od nástupu Čaputovej do funkcie nejaký pokrok ?!?" pýta sa politička. A kladie aj ďalšiu otázku: "To že to tu ide od desiatich k piatim a pomaly nie je v tomto štáte oblasť, ktorá by normálne fungovala je pokrok?"


Radačovský: "Vláda je plná strachu!"
Na Slovensku sme dnes svedkami neuveriteľného rozkladu nielen demokracie, ale aj právneho štátu. Matovičova a Hegerova vláda dokázala rozvrátiť každú oblasť. Ako situáciu na Slovensku vníma europoslanec a dlhoročný sudca Miroslav Radačovský... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Diana Zaťková




Belousovová si myslí, že tým pokrokom bol mienený fakt, že Slovensko sa stalo korzom, po ktorom každý týždeň prechádzajú desiatky konvojov vojenskej techniky našich spojencov z NATO zo západu na východ a pomaly ale iste sa nám tu uhniezďujú americkí vojaci dočasne - naveky.


Hodnoty - a aké hodnoty?

Politička taktiež priznala, že už začína byť alergická na slovo "hodnoty" a aj na frázy typu :

"máme späť strategického hodnotového partnera", "hodnoty, ktoré nás spájajú a ktoré zdieľame" či

"Rusko si naďalej porušuje hodnoty".


"Bolo tým hádam myslené, že Trumpa, ktorý nebol dostatočne krvilačný vystriedal Biden, ktorý od svojho nástupu do funkcie začína raziť politiku agresie a vyvolávania konfliktov?" chce vedieť Belousovová.


Blaha opäť ako odtrhnutý z reťaze: V takejto zostave by ich neprijali ani do ZOO!
Zoskupenie okolo Roberta Fica v strane Smer-SDS sa rozhodlo ísť do tvrdého útoku proti všetkému, čo i len trochu sympatizuje s niektorou zo strán koalície, alebo je jej súčasťou. No a do čela sa okrem generála a šéfa strany postavil aj jeho dvorný... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik




Podľa nej sa práve to zrejme páči prezidentke, ktorej "spadla maska zaklínačky hadov a vycerila zúbky".

"Čo za hodnoty sú to konkrétne pani prezidentka a prečo by sme ich mali ako NATO niekomu vnucovať ? Prečo by sa mal svet riadiť nejakými "našimi" hodnotami?" pýta sa Belousovová.


V závere vyzýva prezidentku, aby prestala o hodnotách demokracie len trepať prázdne frázy a začala ich konečne napĺňať svojimi skutkami.


Mysleli ste, že druhou dávkou vakcíny sa to končí? Zmýlili ste sa
Firma Pfizer zastáva názor, že kým sa pandemická situácia nezlepší, je potrebná aj tretia dávka vakcíny. No hodnotiť kedy a kto tretiu dávku dostane, je vraj zatiaľ priskoro. Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Diana Zaťková