Tretie úmrtie na Karlovej univerzite! Ďalší mladý pedagóg je mŕtvy. O dôvodoch každý mlčí
14 | 06 | 2021 I Petra Demková

Portál CNN Prima informuje o tom, že Univerzitu Karlovu zasiahla ďalšia tragická správa. Vo veku 42 rokov zomrel obľúbený pedagóg právnickej fakulty - odborný asistent katedry Alexander Thöndel. Dôvod nie je známy.


Len nedávno pritom oznámila Univerzita Karlova úmrtia dvoch pedagógov. S rozostupom jedného dňa zomrela mladá vedkyňa Kristína Vysloužilová a populárny fotograf a vedúci katedry žurnalistiky Filip Láb.

O smrti Thöndela informovala jeho domovská, Právnická fakulta UK. „Katedra občianskeho práva s hlbokým zármutkom oznamuje fakultnej verejnosti náhly odchod pána MUDr. JUDr. Alexandra Thöndela, Ph.D., odborného asistenta katedry,“ píšu na svojich stránkach.

Na Univerzite Karlovej zomreli tesne po sebe dvaja mladí pedagógovia. Nikto nechce povedať, na čo
Obrovské tajnosti sa robia okolo nečakanej smrti dvoch mladých pedagógov na Univerzite Karlovej v Prahe. Mladá vedkyňa (vek 30) a pedagóg (vek 45) zomreli, úplne nečakane, v priebehu niekoľkých dní. O nešťastí informujú všetky české médiá.... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Petra Demková


Thöndel bol očividne znalcom rímskeho práva. Vedúci katedry občianskeho práva profesor Jan Dvořák okrem iného so zármutkom informoval, že v zosnulom Thöndelovi študenti stratili mimoriadne láskavého učiteľa a skúšajúceho. Jeho kolegovia z katedry si ho budú pamätať ako výborného a zanieteného pedagóga.

Ide teda celkovo už tretie záhadné úmrtie pedagóga z Univerzity Karlovej v Prahe. Začiatkom mesiaca oznámila univerzita úmrtie 45 ročného vedúceho katedry žurnalistiky pri fakulte sociálnych vied a o deň neskôr fakulta sociálnych vied informovala, že vo veku 31 rokov náhle skonala členka katedry marketingovej komunikácie a PR. O žiadnom z troch úmrtí nie sú verejnosti známe žiadne podrobnosti.

Hnijúce telá, na ktorých si pochutnávali krysy. Exšéf parížskej univerzity je obvinený zo zneuctenia mŕtvol
09 | 06 | 2021 | Diana Zaťková