Páry v slovenskom šoubiznise s najväčším vekovým rozdielom: Títo páni preferujú mladšie ročníky
14 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Dôkazy o tom, že vek je len číslo, možno hľadať i v slovenskom šoubiznise. Párov, ktorých vekový rozdiel je 10 plus, je v ňom hneď niekoľko. Najznámejšie z nich sú však jednoznačne tieto, píše Pluska.

Nela Pocisková (30) Filip Tůma (43)

Búrlivé víno bolo naozaj búrlivé! Pri nakrúcaní tohto seriálu sa prvýkrát zblížili herci Nela Pocisková a Filip Tůma. "Mali sme spolu prvé scény, kde sme sa museli bozkávať. Nelka tvrdí, že som jej strčil jazyk do úst, ale nezdá sa mi, že som bol také hovädo. Zrazu ma začala nejako viac zaujímať. Zistil som, že je úplne iná, ako ju vykresľovali médiá," prezradil Filip.

 

Viera Topoľská (33) a Pavol Topoľský (60)



 

To, že herec Pavol Topoľský preferuje mladšie ročníky dokázal už pri svojom druhom manželstve, kedy sa oženil s o 20 rokov mladšou Marikou Hadovou. Dnes je herec šťastne ženatý s mladou tanečnicou Vierou Bielikovou, ktorá je od herca mladšia o 27 rokov.

 

Mária Čírová prezradila detaily pôrodu! Čím prekonala predpôrodné bolesti?
Speváčka a moderátorka poslednej série The Voice Mária Čírová (31) priviedla 28. júla na svet svoje tretie dieťa. Navyše rodila prvýkrát prirodzenou cestou a opísala, vďaka čomu to zvládla bez bolestí, aj keď kontrakcie trvali päť a pol hodiny,... Čítať ďalej
06 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Maroš Kachút (47) a Mária Čírová (32)

,,Pamätám si, že sme vtedy dokončili pesničky na album a on si v štúdiu sadol za klavír, že niečo mi zahrá, a zahral práve melódiu Búrky. Už medzi nami lietali iskričky, teda iskry, aby som bola presná, celé sa mi to veľmi, veľmi páčilo,“ zaspomínala si Mária Čírová na začiatky jej manželstva s hudobným producentom Marošom Kachútom. V lete 2020 sa rodinka rozrástla. Po 11-ročnom Hugovi a 9-ročnej Zoe sa teda môžu tešiť aj z malého Rubena.

 

 

 

 

 

 Barbora Hlinková (26) a Ján Ďurovčík (50)

Medzi celebritné páry s najväčším vekovým rozdielom jednoznačne patria aj herečka Barbora Hlinková a choreograf Ján Ďurovčík. Ten je od svojej manželky starší takmer o štvrťstoročie. Aj barbora porodila počas pandémie koronavírusu. Ich prvý syn zdedil meno po svojom známom otcovi.

 

 

Obrovská pocta pre zosnulého Viršíka: Na svoje si prídu jeho fanúšikovia aj rodina!
Nedávno Slovenskom otriasla správa o tragickom úmrtí rádiovej legendy Jula Viršíka. Jeho blízky kamarát a DJ vymyslel niečo, z čoho by mal moderátor Rádia Expres obrovskú radosť, píše Nový Čas. Viršík nás navždy opustil v dôsledku zlyhania srdca... Čítať ďalej
12 | 06 | 2021 | Tibor Sipos