Imunológ Bieleho domu Fauci má problém. Spolupracoval so sociálnymi sieťami na cenzurovaní informácií o Covid
14 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová

Senátorka amerického štátu Tenesse Marsha Blackbourn upozornila na spoluprácu Dr. Antonyho Fauciho so sociálnymi médiami. Americký imunológ a vedec sa so zakladateľom Facebook Marcom Zuckerbergom mal dohadovať o tom, čo bude o pandémii zverejňované. Podľa senátorky bola ututlaná aj informácia o možnom úniku Covid z laboratória vo WU-chane. Poukázala na skutočnosti, ktoré jej tvrdenia podložili.


Vo videu, ktoré bolo zverejnené na youtube obvinila amerického imunológa a odborníka Bieleho domu na Covid19 zo zneužívania médií a sociálnych sietí na vlastnú reklamu. Vyzvala ho na odchod. A zároveň vyzvala amerického prezidenta Joea Bidena, aby Fauciho vyhodil.
S Markom Zuckerbergom sa mali dohadovať, aké informácie budú predkladané

Verzia, ktorá potvrdzuje tvrdenie senátorky je mailová komunikácia medzi Dr. Faucim a Zuckerbergom. Vo videu na youtube tvrdí, že sa mali mailom dohadovať o tom, aké informácie sa verejnosti predložia. Vymazávané mali byť podľa jej tvrdenia aj príspevky, ktoré poukazovali na únik vírusu Covid19 z čínskeho laboratória.

Fauci mal údajne obdŕžať od Zuckerberga mail, v ktorom ho zakladateľ Facebooku žiadal o spoluprácu. Vytvorené malo byť infocentrum, kde mali byť zverejňované overené informácie v súvislosti s Covid19.

Teória úniku koronavírusu z laboratória je vierohodná, tvrdí tajná správa USA
Americké Národné laboratórium Lawrence Livermorea v tajnej správe z vlaňajšieho mája uviedlo, že hypotéza o možnosti úniku vírusu COVID-19 z čínskeho laboratória znie vierohodne a je potrebné ju detailnejšie prešetriť. Napísal to denník The Wall... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Tibor Sipos

Zuckerberg veril, že Fauci je odborník na najvyššej úrovni

Keď sa do pozornosti začali dostávať rôzne dezinformácie, sociálna sieť zakročila. Dialo sa to po dohode Zuckerberga s Faucim. Rušili sa príspevky, ktoré nemali byť zakladané na pravde. Medzi nimi aj informácia o tom, že vírus mohol uniknúť z laboratória. Informuje portál Infovojna.
Verzia o úniku vírusu z laboratória je čoraz viac pravdepodobnejšia

Médiá menia svoj prístup k informácii o možnom úniku vírusu Covid z laboratória. Dokonca sám Fauci túto možnosť pripustil a žiada vyšetrovanie. Donedávna kontroverzné tvrdenie, označené za hoax a konšpiráciu sa zmenilo na pravdepodobný scenár. A diskutuje sa o ňom.

"A predsa som mal pravdu!" hovorí Trump o úniku Covid-19 z laboratória
26 | 05 | 2021 | Diana Zaťková

Podobný výskum ako prebiehal v Číne bol v U.S.A zakázaný

Výskum, v ktorom sa mali vedci zamerať na štúdium koronavírusov, ktoré prenášajú netopiere na človeka bol v Spojených štátoch zakázaný. Mal sa zaoberať aj vývojom liečiv a očkovacích látok. Ale ho označili za riskantný. Obávali sa vypuknutia pandémie.

Americká senátorka podľa portálu Infovojna tvrdí, že Fauci mal posielať peniaze na výskum koronavírusov do Číny. 600 tisíc dolárov ročne mali byť použité na výskum koronavírusov, ktoré môžu netopiere prenášať na človeka.

Médiá prepisujú svoje staršie články. Únik koronavírusu z laboratória už nie je konšpirácia
02 | 06 | 2021 | Peter Sulek