Hrôza: Keď očkujeme ľudí mRNA vakcínami, nechtiac ich zaočkujeme toxínom, tvrdí docent Bridle
14 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

O vakcínach a ich zložení sa toho síce už popísalo dosť, doktor Peter Lipták ale vo svojom statuse zverejnil štúdiu vedcov, ktorý sa zamerali na mRNA vakcíny. Štúdia, akú robili oni zatiaľ ešte nikto neurobil.


Výskum realizoval tím kanadských vedcov spolu s Bayramom W. Bridle, vírusovým imunológom a docentom na Guelphskej univerzite v Ontáriu, ktorý priznal, že urobili veľkú chybu keď si mysleli, že hrotový proteín je vynikajúcim cieľovým antigénom, ale nevedeli, že samotný hrotový proteín je toxín a patogénny proteín. „Takže keď očkujeme ľudí, nechtiac ich zaočkujeme toxínom,“ uviedol docent Bayram W. Bridle.
Očkovanie vedie aj k problémom s kardiovaskulárnym systémom

Minulý rok dostal Bridle od kanadskej vlády grant vo výške 230-tisíc dolárov na prešetrenie vývoja vakcíny proti koronavírusu. Spolu so skupinou vedcov z ďalších krajín predložil žiadosť o informácie od japonskej regulačnej agentúry s cieľom získať prístup k prešetreniu biodistribúcie po zaočkovaní vakcínou Pfizer. Výskum, ktorý zrealizovali preukázal, že hrotový proteín vakcíny sa môže premiestňovať z miesta vpichu a hromadiť sa v orgánoch a tkanivách, vrátane sleziny, kostnej drene, pečene, nadobličiek a vaječníkov. Predtým sa predpokladalo, že nové vakcíny sa budú správať rovnako ako tradičné vakcíny. „Urobili sme veľkú chybu,“ priznal Bayram W. Bridle pri výsledkoch vakcinačných štúdií s novými mRNA vakcínami proti koronavírusu, píše Children Health Defense. Podľa Bridla ide o prvú takúto štúdiu, ktorá zároveň ukazuje, že preparát nezostáva vo svaloch ramena, ale je rozptýlený po tele.

Muž z ľudu Jan Hric tvrdí: Pozor, mRNA vakcína nemá nič spoločné s tradičnými očkovacími látkami!
Očkovanie proti koronavírusu je stále kontroverznou témou po celom svete. O veľký rozruch sa najnovšie postarali USA. Najvyšší súd tam zrušil univerzálne očkovanie. V statuse na sociálnej sieti sa tým zaoberá aj obyčajný človek z ľudu – Jan... Čítať ďalej
30 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Veci tiež zistili, že očkovanie vedie k problémom s kardiovaskulárnym systémom. Imunológ vysvetlil mechanizmus tohto účinku, ktorý bol predtým empiricky objavený v mnohých krajinách. Zistilo sa, že hrotový proteín je takmer stopercentne zodpovedný za poškodenie kardiovaskulárneho systému. V týchto dňoch navyše americké Centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb potvrdili, že nové mRNA vakcíny vedú k oveľa výraznejšiemu zhoršeniu srdcových chorôb, ako sa predpokladalo v testovacej fáze.


V USA zomrelo k 24. máju po očkovaní oficiálne takmer 5 tisíc ľudí

O potenciálnom nebezpečenstve nových vakcín sa objavovali informácie už skôr. Veterán imunológie J. Bart Klassen publikoval článok v renomovanom vedeckom časopise Microbiology & Infectious Diseases kde uviedol, že podľa získaných výsledkov môžu mať nové vakcíny oneskorený účinok, ktorý sa objaví až po rokoch. Pod vplyvom vakcíny, ktorá človeku prináša nový genetický materiál, môže bielkovina v ľudskom tele vyvolávať patologické zmeny, spôsobujúce chronické degeneratívne neurologické ochorenia. Navyše, v rôznych krajinách boli opakovane hlásené prípady trombózy a myokarditídy. V USA podľa oficiálnych údajov k 24. máju zomrelo po očkovaní takmer 5 tisíc ľudí.

Jozef Varga: "Občania, boli ste pred očkovaním poučení, čo je to experimentálna technológia mRNA?"
Svet bojuje proti pandémii COVID-19 najmä vakcináciou. Jozef Varga sa v statuse na sociálnej sieti pýta, či boli občania pred podaním vakcíny technológiou mRNA o nej komplexne informovaní. Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik