Moderátorke oznámili, že má Non-Hodgkinovov lymfóm. Následne si jeden a pol mesiaca poležala v nemocnici, kde absolvovala šesť cyklov chemoterapie. Išlo o zákerné ochorenie. Pred sebou mala náročnú liečbu, ktorú musela začať podstupovať prakticky okamžite

Po stanovení diagnózy bola prirodzene úplne vydesená a v šoku. Začala premýšľať nad smrťou a pomaličky sa zmierovať s tým, čo by nastalo, keby boj s rakovinou prehrala.

"Keď som sa dozvedela diagnózu, po prvom šoku, vydesení a plači, pretože to je normálna reakcia, som sa začala v podstate pripravovať na smrť," uviedla Parišková otvorene v relácii Bez pomocníka, kde ju vyspovedal moderátor Milan Kolcun.

"Ale potom si už povieš, že nič horšie sa ti v živote nemôže stať. Začala som si upratovať v živote a hlavne začala som už kašlať na veľa vecí. Už som sa prestala stresovať, prestala som si všetko pripúšťať. Veľmi sa mi uľavilo. Prestala som si brať k srdcu veľa vecí a nejaké to hejterstvo, čo sa za tie roky človek stretáva s prajúcimi i neprajúcimi ľuďmi. Kedysi som sa preto trápila. Teraz je mi to už jedno, aj keď mi niekto napíše niečo hnusné," tvrdí Aneta Parišková.

Našťastie náročná liečba zabrala, blondínka sa vrátila do práce a užíva si rodinný život.

Šokujúca reakcia 8-ročného syna Pariškovej, keď mu povedala o rakovine: "Vieš, mamka, to sa dalo čakať"
07 | 06 | 2021 | Tibor Sipos