Obrovská pocta pre zosnulého Viršíka: Na svoje si prídu jeho fanúšikovia aj rodina!
12 | 06 | 2021 I Tibor Sipos
Nedávno Slovenskom otriasla správa o tragickom úmrtí rádiovej legendy Jula Viršíka. Jeho blízky kamarát a DJ vymyslel niečo, z čoho by mal moderátor Rádia Expres obrovskú radosť, píše Nový Čas.

Viršík nás navždy opustil v dôsledku zlyhania srdca na jeho chalupe v Malých Levároch. Nepodarilo sa ho zachrániť ani jeho manželke Adriane, ani záchranárom. Relácia TwentyFive, ktorej bol takmer vždy pozitívne naladený Viršík tvárou aj hlasom, tak navždy odišla s ním.

Naposledy sa však zverenci rádiovej legendy môžu zúčastniť TwentyFive Expres Party, ktorá bude organizovaná na Viršíkovu počesť. Organizuje ju jeho blízky kamarát DJ Pepe Balogh. „Julo a ja sme mali posledné roky spoločnú show TwentyFive Expres Party. Aj keď program TwentyFive sa už v Rádiu Expres vysielať nebude, po naozaj ťažkom zvažovaní som sa s požehnaním Rádia Expres rozhodol, že show TwentyFive Expres Party bude predsa pokračovať,“ prekvapil fanúšikov.


„Keďže chceme, aby sa táto show zachovala ako spomienka na Jula, rozhodli sme sa, že bude niesť podtitul ,pocta Julovi‘, a z každej akcie som sa rozhodol posielať určitý ,podiel‘ Julovej rodine, aby som podporil hlavne jeho dcéru, ktorá študuje v zahraničí. Za tie dlhé prežité roky s Julom si to zaslúži,“ povedal Balogh.

Viršíkov prešľap po nežnej revolúcii: Za tieto slová v živom vysielaní vyfasoval mastnú pokutu!
07 | 06 | 2021 | Tibor Sipos