Draxler: Lucia Ďuriš Nicholsonová je naozaj ľudsky odporná bytosť
12 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Exminister školstva Juraj Draxler už vo svojich statusoch skritizoval kade koho, no najmä politikov koalície. Tentokrát si zobral na mušku europoslankyňu Luciu Ďuriš Nicholsonovú, ktorú teda vôbec nešetril.


Draxler sa zameral najmä na Nicholsonovej intelekt, ktorý sa mu vôbec „nepozdáva“. V statuse dokonca o nej píše, že je ľudsky odporná bytosť. To sa od bývalého ministra, a dokonca školstva, veru neočakávalo.
Len málokto prispel k idiotizácii našej politiky tak ako Nicholsonová

Exminister píše, že zazrel nejaký rozhovor s europoslankyňou Nicholsonovou, v ktorom sa sťažuje, aká je slovenská politika strašná a ako je ňou znechutená. "Len málokto k idiotizácii našej politiky prispel tak, ako ona,“ konštatuje Draxler a dodáva, že si ju pamätám z Národnej rady ešte z jeho ministerských čias.

„Čisto infantilné správanie. Napríklad na mňa pokrikovala, že mám oproti nej málo followerov na Facebooku. Normálne v parlamente takéto detinskosti,“ prezrádza exminister čo-to zo zákulisia jeho vzťahov s Ďuriš Nicholsonovou v našom parlamente.


Znovu a znovu po vás vrhá nejaké zvratky

Dokonca si vraj pamätá jednu scénu, keď z lavice vykrikovala, že on určite bude čakať, kým mu niekto cez tablet pošle prejav, ktorý potom poslancom prečíta. „Lebo nemám na to, aby som odpovedal sám. Keď o vás takéto niečo tvrdí niekto s intelektovým výkonom Lucie Nicholsonovej, tak si naozaj myslíte, či nemáte halucinácie,“ píše s posmeškom Draxler.

Dodáva: „To je nič oproti nechutným manipuláciám a dezinterpretáciám, v ktorých sa vyžívala pri odborných témach. Pričom ona je človek, ktorému aj keď sa mesiace snažíte odpovedať vo všetkej slušnosti a naučiť tak troche slušnosti aj ju, tak po vás len znovu a znovu vrhá nejaké zvratky.“ Podľa Draxlera je Ďuriš Nicholsonová naozaj ľudsky odporná bytosť. „Ale bude sa sťažovať na úroveň našej politiky. Neuveriteľné,“ končí svoj Juraj Draxler.

Draxler: Bežní občania už musia strácať dôveru v nejakú súdnosť politikov
Slovenská politická scéna nabrala novú (ne)kultúru. To, ako sa k sebe správajú súčasní politici tu už dávno nebolo. A to Matovič a spol. sľubovali po nástupe k moci novú kultúru v politike. Juraj Draxler im statuse pripomína, že tým trpí nielen on,... Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik