Danko: Už im mizne úsmev z tváre. Všetko sa to už otáča proti nim. Siali vietor a zožnú búrku
12 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Andrej Danko v posledných parlamentných voľbách so svojou stranou úplne prepadol. Od leta minulého roka sa usiluje vzkriesiť seba aj SNS mohutnou kritikou súčasnej vlády. Tak, ako to robí v najnovšom statuse.


Danko kritikou koalície nešetrí v statuse ani teraz. Poukazuje na ich „studené“ úsmevy a na to, že nevedia, čo majú robiť.
Vidíte, ako sa im úsmev mení na kŕč?

Nenávisť, zloba, závisť a strach sú podľa Danka pracovné metódy dnešnej koalície Matoviča, Sulíka, Kollára a Remišovej. „Už to začalo likvidovať aj ich, hoc si to neuvedomujú. Vidíte ako sa im mení úsmev na kŕč? Vidíte tie hádky Sulíka, Matoviča a nenávisť Kolíkovej s Remišovou? Porovnajte si ich fotky rok dozadu. Už im mizne úsmev z tváre. Všetko sa to už otáča proti nim. Siali vietor a zožnú búrku,“ píše šéf národniarov.

Danko hovorí, že koaliční politici už začínajú mať obavy, a preto budú do volieb stále horší. „Musíme vydržať. Áno, národ sa najlepšie ovláda a ničí, keď sa rozháda. Títo ľudia si ubližujú navzájom, nevedia tvoriť, vedia len kritizovať a ničiť. Je to šialené, čo sa tu deje posledné mesiace,“ konštatuje Danko. Vraj nepozerá televízor už rok, no zato informácií má viac ako bežný televízny divák.
Na čele máme ľudí, ktorí nevedia, čo riadia

Danko sa nevie pozerať tú manipuláciu, najmä večerných správ v komerčných médiách a, žiaľ, aj v RTVS. „Negativizmus a útoky sú tu každý deň,“ píše zasvätene šéf národniarov, ktorý vraj televíziu nepozerá už rok! „Na čele republiky máme ľudí, ktorí nevedia, čo riadia a akú máju zodpovednosť. Aj za nás, čo sme ich nevolili. Páchajú obrovské škody na fungovaní štátu a zadlžujú ho. Je im to, žiaľ, jedno, čo bude ďalej. Vidia len seba a svoje záujmy,“ pridáva smutne bývalé predseda parlamentu. Konštatuje, že Slováci stáročia chceli štát, dnes ho táto koalícia šialencov likviduje.

Danko sa musel zblázniť: Velebí Maďarov a ich vládu, ba na Slovensku chce mať to isté, čo je tam! (VIDEO)
Vety, ktoré vyslovil šéf národniarov Andrej Danko, musia jeho predchodcovi Jánovi Slotovi zježiť všetky chlpy na tele. Veď kto to kedy videl, aby predseda SNS chválil maďarských vládnych predstaviteľ? Ba dokonca nám ich dával za... Čítať ďalej
07 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Smiali sa, čím zakrývali svoju neschopnosť, dnes sú na smiech oni

„Prezidentka Čaputová, žiaľ, tiež zaryto mlčí. Je to smutný pohľad, ale musíme vydržať a poučiť sa z tohto obdobia. Pozerajme optimisticky do budúcnosti a pamätajme si každý deň tohto utrpenia. Toto všetko sa raz určite pominie. Nezabudnite, nič netrvá večne. Všetko má svoj čas a význam,“ píše priam prorocky šéf národniarov. Podľa neho sme si asi toto museli spoločne zažiť, aby nám svitlo na lepšie časy a vážili sme si oveľa viac bežné veci.



„Som presvedčený, že títo tu už ľutujú, že nesedia v opozícii. Smiali sa, čím zakrývali svoju neschopnosť, dnes sú na smiech oni. Je mi ich úprimne ľúto a to ešte nevedia, aký je ľudský hnev. Všetko ich postupne dobieha a ničí,“ končí status Andrej Danko. Dodáva, že spolu to zvládneme a porazíme ich v najbližších voľbách. „Áno, verím tomu, že padnú a príde šanca to celé zmeniť.“

Danko: Vláda nehospodárne míňa peniaze a bojím sa, čo všetko ešte stihne napáchať (VIDEO)
Predseda národniarov Andrej Danko sa usiluje stále sa zviditeľňovať a kritizovať všetko, čo je spájané s predstaviteľmi súčasnej koalície. Ani tentokrát sa vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti, nezameral na nič iné ako na jej kritiku, hoci... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik