Blaha: Slušnoľudia, nezabúdajte, aj naša trpezlivosť má hranice. Matovičova zlomoc sa musí skončiť!
12 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Minister vnútra Roman Mikulec neprežíva v ostatných dňoch práve pokojné obdobie. Útočnú kampaň, ktorú proti nemu spustili Robert Fico a jeho Smer, by ustál len málokto. A keďže on to zatiaľ zvláda, Ľuboš Blaha sa mu v statuse rozhodol ešte čosi naložiť.


Robert Fico vyťahuje proti Mikulcovi jeho pochybenia ako kúzelník z klobúka. A to vraj má ešte nejaké odložené na najbližšie dni. Nezaháľa však ani podpredseda Smeru Ľuboš Blaha, ktorý v statuse tiež priložil poriadne polenisko pod oheň, na ktorom chcú usmažiť nenávideného ministra vnútra. Prirodzene, pri tomto ataku sa zopár ušlo aj niektorým ďalším.
Radičová vie, že Mikulec je gauner, sama ho potrestala za skartovanie správy o korupcii

Hneď prvou je expremiérka Iveta Radišová, ktorá sa mala na margo Romana Mikulca vyjadriť: „Nateraz nebudem vstupovať do sporu s ministrom Mikulcom a nebudem prihrávať na smeč opozícii.“ Podľa Blahu jej výrok presne vystihuje celú tú falošnú podstatu liberálnej kaviarne. „Radičová vie, že Mikulec je gauner, sama ho potrestala za to, že skartoval správu o korupcii. Ale ona bude ticho, aby nenahrala na smeč Smeru. Toto je tá ich spravodlivosť, toto je to ich - padni, komu padni. Ak môžeš vyliať kýbeľ špiny na Smer, tak sú o tom palcové titulky. Ale ak zlyhal Matovičov človek, tak pssst, ešte by to využil Fico!“ píše Blaha

Tvrdí ďalej, že Robert Fico len za ostatné tri dni prišiel s takými bombami o Mikulcovi, že keby bol minister vnútra politik Smeru, tak už je z neho vrah, zločinec a zlodej a žiadajú preňho trest smrti.

Blaha: Matovič do slovenskej politiky dotiahol úplný kanál a najprimitívnejšiu čvargu
Minister vnútra Roman Mikulec sa stal najnovším terčom ofenzívy Smeru na členov vládneho kabinetu. Ľuboš Blaha ho preto v statuse doslova zasypal nielen „nepriestrelnými“ argumentami, ale aj svojím sarkazmom a invektívami. Čítať ďalej
11 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Kam sa podel pavián Stanke?

A úder dostáva aj ďalší. „Na námestí by už stál pavián Stanke a vrieskal by, že chce slušné Slovensko, a nie ministra vnútra, ktorý si osobné veci vybavoval v spolupráci s mafiánmi takáčovcami. Lebo mu vadilo, že sa na neho vyškiera v obchodnom dome nejaký podnikateľ. Mládežníci z kaviarní by už mali odznačiky - Nechceme rodinkárstvo! Kričali by na námestiach, že nechcú, aby miliónové kšefty dostávali firmy Mikulcovho otca a brata,“ nabíja ďalej ostrými podpredseda Smeru. Prirodzene, ak si treba do niekoho kopnúť, tak pre Blahu je skutočným terčom Igor Matovič.

Tak toto tu ešte nebolo. Blaha svojím humorom zatienil aj najväčšiu hviezdu Joža Pročka
Najnovší prieskum volebných preferencií ukázal, že Smer sa škriabe nahor. Dokonca sa už dostala na druhé miesto iba necelých 8 percent za odídencami z Hlasu-SD a až tri percentá pred koaličnú SaS. Z tohto prejavil v statuse veľkú radosť aj... Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

To, čo sa toleruje tejto vláde, sťahuje Slovensko dole

„Matovič by chodil medzi ľuďmi a rozdával by hot-dogy. V tričku: Matovič kryje zlodejov! A ľuďom by emotívne vysvetľoval, že predsa na ministerskom poste nemôže byť chlap prchkej povahy, ktorý je agresívny, zlostný a pomstychtivo chce ubližovať svojim kolegom,“ robí si Blaha srandu zo šéfa OĽaNO.

Prirodzene, pri opise ďalšej absurdnej situácie s humorom sebe vlastným sa Blaha nezabudne „pristaviť“ ani pri špeciálnom prokurátorovi Lipšicovi. Veď rád nemá ani toho. A na kopanie do koalície mu opäť poslúžila smrť generála Lučanského, ktorú Blaha omieľa stále dokola a pri každej možnej príležitosti. „Fakt si to predstavte v obrátenom garde. Že by sa toto dialo za našej vlády. Veľvyslanectvá by sa predháňali, ktoré to skôr odsúdi. Bolo by tu mediálne peklo,“ konštatuje podpredseda Smeru.



No keďže sa to deje za "Hegeromatovičovej" vlády, tak je tu podľa Blahu tíško-tichučko. „Stanke doma chľastá, Šeliga si užíva milenku, médiá píšu o Mjanmarsku a Radičová otvorene napíše, že nechce povedať pravdu, lebo by to pomohlo opozícii. Skláňam sa pred ich spravodlivosťou. Pravda, láska a tak. Úplný slušnodoják. Ja len, že by slušnoľudia nemali zabúdať, že aj naša trpezlivosť má hranice,“ varuje Blaha koalíciu.

Odkazuje, že na 26. júna odbory chystajú obrovský pochod proti rozvratu sociálneho štátu. „Verím, že ľudia prídu. Rozvrátili nielen sociálny štát, rozvrátili štát ako taký. A oligarchické médiá im kryjú chrbát. Už stačilo. Mikulec musí ísť dole. A ďalší musia nasledovať,“ odkazuje Blaha koaličníkom.

Na samý záver statusu dodáva: „Už tých dvojakých kilometrov stačilo. To, čo sa toleruje tejto vláde, sťahuje Slovensko dole. Matovičova zlomoc musí skončiť. Hneď a zaraz.“

Matovičova chobotnica stratila posledné zábrany. Posledná séria bude možno plná krvi, varuje Blaha
Slovensko sa v týchto dňoch zmieta v situácii, aká tu azda ešte nikdy predtým nebola. Najsmutnejšie na tom celom je, že hlavnými protagonistami sú nielen policajti, ale aj tajná služba a dokonca Inšpekcia ministerstva vnútra. Hlavou nad tým celým... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik