Keby Heger išiel medzi ľudí pochopil by, v akom katastrofálnom stave je Slovensko, tvrdí Fico
11 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Predseda Smeru sa vybral cestovať po Slovensku a rozprávať sa s ľuďmi o tom, ako by to robil lepšie než súčasná vláda. Podľa neho by sa mal ísť pozrieť do regiónov aj premiér Heger. Zistil by, že on a jeho vláda to robia úplne zle.


Fico vo videu, ktoré umiestnil na sociálnu sieť ,sa prihovára premiérovi Hegerovi. Nabáda ho, aby sa i on vybral medzi ľudí a vypočul si ich. Vraj by sa dozvedel veľmi zaujímavé veci.
Premiér Heger je úplne odtrhnutý od reality

Fico najskôr v statuse priznáva, že aj napriek ťažkému pracovnému dňu v Bratislave, kde hovorili o ďalších dôkazoch proti ministrovi vnútra Mikulcovi, je dôležité vycestovať aj do regiónov. „Až tam je úplne jasné, ako vníma verejnosť viac ako rok novej vlády. A v akom katastrofálnom stave je krajina,“ konštatuje predseda Smeru. Dodáva, že aj premiér Heger by mal absolvovať takúto cestu, lebo ako odtrhnutý od reality rozpráva o tom, že sa tu máme fantasticky. a že nás čakajú krásne zajtrajšky.

Včera Fico zavítal do Nitry, pokračoval stretnutiami v Banskej Bystrici a dnes bude na východe v Stropkove, Košiciach a Prešove.


Fico naberá energiu v regiónoch

„Je potrebné hovoriť s ľuďmi a nasávať atmosféru, ktorá je na Slovensku. Bolo by potrebné aby aj premiér Heger sadol do auta a vyšiel z Bratislavy von, medzi ľudí. Aby pochopil, v akom katastrofálnom stave je Slovensko a čo s touto krajinou dorobila táto vláda za 12 mesiacov,“ hovorí vo videu Fico.

V Nitre mal stretnutie so starostami a bol sa pozrieť aj na výstavbu bytov v Alekšinciach, kam robotníkom priniesol aj nealkoholické pivo, aby sa schladenili v úmornom teple. „Musíme chodiť a baviť sa s ľuďmi. Len tak človek naberá energiu a vo svojich verejných vystúpeniach je schopný hovoriť to, čo v tej krajine reálne žije,“ hovorí Robert Fico na záver videa.

Chmelár: "Sľubotechna Fico zrejme stratil pamäť! Navrhuje niečo, čo kedysi zmietol zo stola"
"Gratulujem predsedovi Smeru-SD k prihláseniu sa k programu Socialistov.sk," píše v úvode príspevku na sociálnej sieti historik, politický a mediálny analytik a aktivista Eduard Chmelár. Reagoval tak na Ficovu myšlienku presadiť 4-dňový pracovný... Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Diana Zaťková