Ufónov fascinuje zasahovanie do atómových zariadení USA, tvrdí odborník
10 | 06 | 2021 I Diana Zaťková
UFO nie je len skutočné. Ohromuje letovými výkonmi a má aj veľký záujem pohrávať sa s americkými jadrovými zariadeniami. Tvrdí to pracovník spravodajskej služby poverený vyšetrovaním týchto javov.


Ufónom sa páči jadrová energia

Luis Elizondo, bývalý riaditeľ vojenského pokročilého identifikačného programu pre leteckú hrozbu (AATIP), v utorok pre Washington Post prezradil, že UFO - alebo ktokoľvek, kto ho riadi - je jadrovou energiou fascinované.




Existuje „určitý druh prepojenia medzi pozorovaniami UFO a našou technológiou s jadrovým pohonom, výrobou jadrovej energie alebo systémami jadrových zbraní,“ povedal Elizondo pre Post a dodal, že „rovnaké pozorovania boli vidieť v zámorí aj v iných krajinách“.

Okrem toho tieto plavidlá „zasahovali a skutočne prepínali do režimu offline“ americké jadrové zariadenia pri viac ako jednej príležitosti a v iných krajinách „robili opak -zapínali ich do pozície online".

Krásy za mrežami: Ruská väzenská služba organizuje súťaž Miss
09 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Ani nepotvrdili, ani nevyvrátili

Správa, ktorú si minulý rok objednala Trumpova vláda a ktorú zostavil Pentagon , podľa úryvkov zverejnených minulý týždeň ani nepotvrdila, ani nevyvrátila, že tieto plavidlá sú mimozemské. AATIP bol rozpustený v roku 2012 a Elizondo už skôr tvrdil, že vyššie postavení vojaci sa ho pokúsili šikanovať, keď hovoril o UFO, píše portál RT.

Zatiaľ čo „skutoční veriaci“ už dlho tvrdia, že UFO zachytené na filmoch od 50. rokov sú mimozemskými návštevníkmi, vojsko zastávalo inú teóriu: že sú to skutočne vysoko pokročilé technológie vyvinuté protivníkmi USA.

CNN Prima News prelomila informačné embargo o Fauciho globálnom COVID spiknutí
Informácie zo zverejnených e-mailov Anthonyho Fauciho o globálnom covidovom spiknutí by boli za normálnych okolností atómovou bombou, ktorá by zmietla médiá, politikov aj vedcov. Médiá sa však z pochopiteľných dôvodov rozhodli ich skutočný obsah... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Ďaleko pred nami

Elizondo si nie je taký istý. Videozáznamy, ktoré videl, naznačujú technológiu „ktorá by mohla byť kdekoľvek medzi 50 až 1 000 rokov pred nami ... môžu prekonať všetko, čo máme v našom inventári, a sme si celkom istí, že aj všetko, čo majú v inventári naši zahraniční protivníci.“

Pred prípravou správy Kongresu o tejto záležitosti bývalý prezident Barack Obama , bývalý riaditeľ CIA John Brennan a množstvo vojenských hovorcov ponúkli komentáre v duchu „nevieme, čo to je, ale máme otvorenú myseľ.“

Rusi varujú: Potenciál ozbrojeného konfliktu v Európe stúpa
Studená vojna mala zostať v minulosti, ale NATO pod vedením USA vedie k návratu nepriateľstva v štýle 50. rokov, tvrdia najvyšší ruskí diplomati. Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Galaktická federácia

A hoci ich komentáre znamenajú úplný odklon od mlčania minulých rokov, nejde o odlišné tvrdenia vysokých vojenských predstaviteľov po celom svete.

Haim Eshed, bývalý šéf vesmírnej divízie izraelskej armády, koncom minulého roka tvrdil, že USA podpísali dohodu s „galaktickou federáciou“ mimozemšťanov, aby udržali svoju existenciu v tajnosti a vyhli sa „masovej hystérii“.

Hnijúce telá, na ktorých si pochutnávali krysy. Exšéf parížskej univerzity je obvinený zo zneuctenia mŕtvol
09 | 06 | 2021 | Diana Zaťková


Nech už je dôvod náhleho odhaľovania UFO vo Washingtone akýkoľvek, budúca správa sa pravdepodobne nebude púšťať na také sci-fi územie ako Eshed. Veľká časť z nich bude pravdepodobne utajená, ale v ďalšom rozhovore pre Washington Post, ktorý sa konal minulý týždeň, Elizondo vyzval na jeho zverejnenie.

"Bez ohľadu na to, odkiaľ tieto technológie pochádzajú, sú zjavne oveľa pokročilejšie ako akékoľvek pozemské technológie známe našim spravodajským službám," hovorí .

"Naliehavo potrebujeme naše najlepšie nástroje na zhromažďovanie vedeckých informácií, aby sme pochopili, čoho sú naši piloti svedkami."

Obvinenie zo znásilnenia: Bidenovo ministerstvo spravodlivosti sa prekvapujúco postavilo na stranu  Trumpa
Prekvapenie: Ministerstvo spravodlivosti administratívy Joea Bidena sa postavilo na stranu Donalda Trumpa v prípade E. Jean Carrollovej. Carrollová obvinila amerického exprezidenta zo znásilnenia a ohovárania, píše Stern. Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová