"Matovičova skupinka" pod tlakom inšpekcie: Pár súčasných papalášov sa poriadne zapotí, tuší Šutaj Eštok
10 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Inšpekcia ide po Matovičovej policajnej skupinke! Poslanec NR SR Matúš Šutaj Eštok to napísal na svojom facebookovom účte v súvislosti s tajnou správou Slovenskej informačnej služby (SIS). V nej sa majú nachádzať údaje o skupine ovplyvňujúcej vyšetrovania a následne zámerne smerujúcej výpovede svedkov rôznych káuz.


Inšpekcia ministerstva vnútra začala konať. V Národnej kriminálnej agentúre (NAKA) zhabala niekoľko vyšetrovacích spisov a dokumentov. "Deje sa tak v súvislosti s podozrením, že úzka skupinka policajtov a prokurátorov zneužíva vybraných zločincov a kriminálnikov, aby vopred zmanipulovanými výpoveďami usvedčovali vláde nepohodlných ľudí. Konkrétne sa v tejto súvislosti hovorí o policajtovi Čurillovi a prokurátoroch Kyseľ, Repa a Šurek," zhrnul poslanec Hlasu.



Ten pokračoval pripomienkou, že hneď ako inšpekcia začala vyšetrovať vyššie spomenuté podozrenia, NAKA vykonala raziu v bydlisku šéfa policajnej inšpekcie Adriána Szabóa. "A keď býval šéf NAKA Zurian vypovedal, že za zločincom Makóm stojí v skutočnosti Matovič a že vydieral aj Hegera, vykopli dvere aj jemu. Tak vám držím palce čestní policajti z inšpekcie. Nebojte sa, nenechajte sa zastrašiť Matovičom, Hegerom a ich prisluhovačmi a celú vec poriadne vyšetrite. Keď vyjde pravda najavo, pár súčasných papalášov sa poriadne zapotí," tuší Eštok Šutaj.

Šutaj Eštok: Lučanského donútili zobrať si život a kajúcnici si letia súkromným letom do Dubaja
Poslanec NR SR Matúš Šutaj Eštok hovoril v diskusnej relácii RTVS O 5 minút o kajúcnikoch, ktorých výpovede sú podľa tajnej správy Slovenskej informačnej služby (SIS) manipulované aj o zosnulom exprezidentovi polície Milanovi Lučanskom. Ukážku z... Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | Tibor Sipos