Belousovová: "To, čo teraz predvádza tzv. "vyspelý západ" je už totálne pokrytectvo!"
10 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Vážení západní demokrati! Svoje hriechy koloniálnej minulosti spojené s otroctvom a drancovaním neodčiníte tým, že budete do rolí historických postáv belochov obsadzovať vo filmoch černochov.
Ani tým, že budete pri rôznych príležitostiach kľačať pred černochmi na kolenách. To čo predvádzate je jedno hnusné pokrytectvo vypočítané na efekt. Ak chcete odčiniť krivdy minulosti, ktoré ste napáchali na príslušníkoch iných rás a národov, začnite sa správať konečne ako ľudia!" Citát Anna Belousovová


Svet sa asi zbláznil a pokrytectvo je vydávané za najvyššiu cnosť? Začína rečníckou otázkou príspevok na sociálnej sieti Anna Belousovová. Vyjadruje sa v ňom k postav Anne Boleynovej. Významnú historickú osobnosť bielej rasy hrá černošská herečka.
Vyspelý západ je totálne pokrytectvo

"V úvode by som chcela zdôrazniť, že mňa určite nikto nemôže obviňovať zo xenofóbie, či rasizmu. Môj manžel bol cudzinec a medzi príslušníkmi iných národov a rás mám dosť známych. Vážim si ich a mám rada. Veľmi si napríklad vážim doktora, ku ktorému chodím už roky. Vážim si ho nielen ako vynikajúceho špecialistu, ale aj ako zriedkavo pozitívneho človeka s príkladným, ľudským prístupom ku pacientom. Za tie roky k nemu mám skoro priateľský vzťah. To že je Černoch registrujem a beriem ako fakt," píše Belousovová.

"Svet je predsa rozmanitý. Ľudstvo sa delí na rasy. Takých nás Pán Boh stvoril. Na povrch iných, no dušu nám dal rovnakú - ľudskú. A dôležité je, akí sme ľudia, nie akú máme farbu, alebo akým jazykom nás mama učila rozprávať. Žiadny národ, ani rasa nie sú zlí, či dobrí. Zlý, či dobrý môže byť konkrétny človek bez ohľadu na to, z akého je národa, či akú má farbu pleti. No to, čo teraz predvádza západ je už pokrytectvo." Vysvetľuje.

WHO vyzvala Európanov, aby neopakovali chyby z minulého leta
Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) vyzvala vo štvrtok obyvateľov Európy, aby sa počas nadchádzajúceho leta správali zodpovedne a zamedzili tak opätovnému návratu pandémie počas jesene. Úroveň zaočkovanosti proti covidu v európskych krajinách... Čítať ďalej
10 | 06 | 2021 | tasr

Prestaňte drancovať a okrádať krajiny Afriky

Vyzýva k zahodeniu pokrytectva, drancovania a okrádania krajiny Afriky! Afriky, ktorá má také prírodné bohatstvo, že ak by bolo využité na prospech vlastných obyvateľov, nemuseli by od hladu umierať. Nemuseli by umierať milióny ľudí na choroby kvôli absencii základnej lekárskej starostlivosti. A stovky miliónov ľudí by nemuseli biedou platiť za blahobyt západných krajín. Zdôrazňuje, že státisíce zúfalých ľudí by nemuseli utekať zo svojich domovov, ak by v nich mohli žiť v mieri a dostatku.
Lacné gestá nenahradia všetko o čo ich obrali v minulosti

Belousovová poukazuje na to, že keby sa západné krajiny kvôli ovládnutiu prírodných zdrojov nemiešali aj za cenu násilia do vnútorných záležitostí týchto krajín, mohli by ľudia žiť v mieri.

"Jednoduchšie  je ale zalepiť oči černošskému obyvateľstvu prázdnymi gestami. Natočiť film, kde anglickú kráľovnú bude hrať černoška, ako vrátiť ukradnuté a prestať okrádať Černochov o to, čo im patrí. O to, čo im určil Pán Boh, keď im dal ako domov takú bohatú zem, akou Afrika je," píše.

"Skutočnými RASISTAMI sú tí, ktorí podceňujú inú rasu natoľko, že sú presvedčení, že lacné gestá jej nahradia všetko o čo ich obrali v minulosti. A čo im berú aj v súčasnosti," dodáva na záver.

Najvyšší súd predĺžil Kičurovi väzbu do 21. októbra (AKTUALIZOVANÉ)
Najvyšší súd (NS) SR predĺžil väzbu pre bývalého šéfa Správy štátnych hmotných rezerv (SŠHR) SR Kajetána K. do 21. októbra 2021. Čítať ďalej
10 | 06 | 2021 | tasr