Uhrík: Snáď už neexistuje dno, ktoré by mohol takzvaný žurnalista Peter Schutz preraziť
09 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na novinára denníka SME Petra Schutza sa valí kritika nielen zo strany Smeru-SDS, ktoré na neho dokonca podalo trestné oznámenie, ale aj z hnutia Republika a od jej lídra Milana Uhríka. Ten je presvedčený, že takéto niečo sa beztrestne písať nemôže.


Milan Uhrík v statuse na sociálnej sieti ostro odsúdil výrok Petra Schutza, ktorý sa v článku „obul“ do ľudí odmietajúcich očkovanie vakcínou proti koronavírusu. Veta „Znevýhodnenie nezaočkovaných by malo byť tak brutálne, aby bolesťou až zavýjali“ aj šéfa hnutia Republika doslova zdvihla do stoličky.
Slovensko zákonnú prevenciu proti psychopatom ako Schutz potrebuje ako soľ

Uhrík hneď v úvode statusu informuje, že pred pár dňami Republika predložila do parlamentu návrh zákona, aby bolo očkovanie proti Covidu naozaj úplne dobrovoľné, a aby akákoľvek diskriminácia nezaočkovaných proti Covidu bola trestným činom. „Krátko na to sa rozzúril „demokratický“ žurnalista Peter Schutz zo SME. To je ten denník, ktorému pomáhal pri budovaní prvej tlačiarne kto iný ako „dobrý“ strýčko Soroš,“ pripomína Uhrík pre koho vlastne Schutz píše. Schutz považuje za nehoráznosť, že Republika chce zachovať pre všetkých občanov slobodnú možnosť voľby a chrániť ľudí pred sankciami a znevýhodnením.

„Navodzuje atmosféru, že slobodnú možnosť voľby môže chcieť „len ozaj naslovovzatý extrémista“. Komentár zakončil slovami, ktoré sú skutočne choré. Tých, čo slobodne odmietnu vakcínu proti koronavírusu, považuje za „zadubencov a ignorantov“, ktorých treba trestať „na majetku a slobode“. A to nie je všetko! Podľa neho by znevýhodnenie neočkovaných malo byť „tak brutálne, aby bolesťou až zavýjali“!!“ opakuje šéf hnutia Republika slová, ktoré napísal Schutz. Redaktor denníka SME aj podľa Uhríka oficiálne vyzýva k brutálnej diskriminácii občanov, ktorí sa slobodne rozhodli, že nepodstúpia zo zákona nepovinné (experimentálne) očkovanie len podmienečne schválenou vakcínou.



„Snáď už neexistuje dno, ktoré by mohli títo takzvaní žurnalisti a takzvaní demokrati spolu s vládou sociopatov preraziť. Je to len ďalší dôkaz, že náš návrh zákona očividne padol na úrodnú pôdu a Slovensko takúto zákonnú prevenciu proti psychopatom potrebuje ako soľ,“ píše na samý záver svojho statusu Uhrík.

Bomba: Blaha podal na novinára Schutza oznámenie za spáchanie trestného činu podnecovania! (VIDEO)
Podpredseda Smeru sa tentokrát pustil do tvrdého a otvoreného boja s redaktorom denníka SME Petrom Schutzom. Ako Ľuboš Blaha informuje vo svojom videu, podáva na neho trestné oznámenie za spáchanie trestného činu podnecovania. Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik