Lupiči v bratislavskom Ružinove odpálili nálož na bankomate: Po okolí sa povaľovali bankovky
09 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Scéna ako z akčného filmu! Týmito slovami by mohli opísať lúpežnícku akciu svedkovia v Ružinove, ktorí v ranných hodinách počuli výbuch nálože upevnenej na bankomate.


Na Facebookovej stránke Polícia SR - Bratislavský kraj sa o orgány činné v trestnom konaní podelili aj so zábermi, ktoré sa zhotovili po lúpeži. "Dnes krátko pred 04:00 h sme prijali na linke 158 oznámenie o poškodení jedného z bankomatov a následnej krádeži peňazí z neho, k čomu malo dôjsť na Drieňovej ulici v Bratislave," uviedla polícia na sociálnej sieti.

Podľa svedkov z mestskej časti Ružinov sa ešte ráno na zemi povaľovali bankovky. "Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II, ktorí vo veci vykonávajú všetky potrebný úkony v zmysle zákona. Bližšie informácie k prípadu poskytneme, ako náhle to situácia umožní," dodala polícia.



Polícia: Obvineniu čelí 79-ročný muž, chcel zabiť svoju manželku
Obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania čelí 79-ročný Stanislav N. z Bratislavy. Muž sa mal počas jedného z májových víkendov v priestoroch rodinného domu na Bradlianskej ulici v... Čítať ďalej
31 | 05 | 2021 | tasr