Kto musí zomrieť, aby ste sa zobudili? Schovávate sa za zákon, ako vši do vlasov. MUDr. Tašárová píše vláde otvorený list
09 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Minister Krajčí sľúbil Ivermectin na liečbu proti covid-19. Do lekární sa nakoniec, zdá sa, nedostane. Nemocnice sú plné Covid 19 pacientov, ale štát sľúbený liek, ktorý mal byť na predpis, nezabezpečil pre lekárne. A hoci ide podľa svetových štúdií o účinný liek aj pri včasnej liečbe, pacienti stále nemajú šancu. Navyše, ak si liek objednáte zo zahraničia, zadržia ho colníci." MUDr. Tašárová posiela vláde otvorený list.


Doktorka Michaela Tašárová je pracovníčka Kysuckej nemocnice s poliklinikou v Čadci. Vláde posiela otvorený list s naliehavou výzvou. Chce, aby vláda prestala konfiškovať Ivermectin, bezpečný a lacný liek na liečbu Covidu slovenským lekárom. Tí ho pre liečbu svojich pacientov, kolegov a rodín objednali zo zahraničia. Nevie, čo má robiť. Nemá možnosti ovplyvniť colnicu. Ani lekárne. "Kto musí zomrieť, aby ste sa zobudili?" Pýta sa.

"Kým na Slovensku neprestajne zomierajú stovky chorých, život zachraňujúci liek na absurdný smrteľný príkaz vlády už týdne zadržiavajú colnice v Žiline a iných mestách,” píše Tašárová v sprievodnom liste pre médiá. Tašárová objednala liek za 150 eur. Chcela vyskúšať jeho účinnosť. Lieky objednala od dvoch farmaceutických firiem z Indie.

V kauze vraždy Jána Kuciaka sa objavil nový dôkaz
09 | 06 | 2021 | Diana Zaťková


Otvorený list v plnom znení zverejnil portál Parlamentnelisty.

"Píšem Vám tento otvorený list, pretože na Slovensku hynú bez pomoci po tisícoch ľudia. A tvárite sa, akoby ochrana životov občanov nebola Vaša absolútne najdôležitejšia ústavná povinnosť vlády," píše. Taššáková v úvode cituje vyjadrenia MZ SR a poukazuje na to, že zásielky sú zadržané a lieky sa k fyzickej osobe nedostanú.
Ivermectin nie, cigarety a vakcíny áno

V liste poukazuje na to, že vláda má výhrady voči Ivermectinu, ale voči cigaretám ich nemá. Tvrdí, že pokiaľ pri voľne dostupných cigaretách stačia polepené krabičky s varovnými textami a kúpa je ponechaná na slobodnom rozhodnutí občanov, pri Ivermectine je to inak. Vláda rozhoduje namiesto nich. A odvoláva sa na to, že nemôžete zaručiť kvalitu, účinnosť a bezpečnosť liekov.

Rovnaká situácia je podľa Tašákovej s vakcínami. Nikto podľa nej nemôže vedieť, či sú vakcíny bezpečné. Píše, že výrobcovia nemajú žiadnu zodpovednosť za možné nežiadúce účinky, ale ich občanom ponúka s tým, že je očkovanie dobrovoľné.

Teória úniku koronavírusu z laboratória je vierohodná, tvrdí tajná správa USA
Americké Národné laboratórium Lawrence Livermorea v tajnej správe z vlaňajšieho mája uviedlo, že hypotéza o možnosti úniku vírusu COVID-19 z čínskeho laboratória znie vierohodne a je potrebné ju detailnejšie prešetriť. Napísal to denník The Wall... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Tibor Sipos

Remdesivir vs. Ivermectin

"Redemdesivir je v liečbe Covid 19 neúčinný. A čuduj sa svete, nikto od Vás s tým nemá problém. Liek sa naďalej podáva. A pacienti veselo zomierajú," píše Tašáková.

"A máme tu Ivermectin. Plovica sveta ho úspešne používa na liečbu a dokonca prevenciu Covid. Lekári v chudobných krajinách sú šťastní a vďační, že majú lacný, dostupný a bezpečný liek," pokračuje.
Bojíte sa pravdy?

Podľa názoru Tašákovej sa vláda bojí Ivermectinu z dôvodu, že je liek  veľmi účinný a bezpečný a ľudia prídu nato, že boli oklamaní. Že zbytočne vyhadzovali peniaze na testovanie a Remdesivir. Majú strach z toho, že klesne záujem o očkovanie a prúd peňazí sa zastaví.

Všetkých, ktorí bránia dostupnosti Ivermectinu posiela na Covid oddelenia. Žiada, aby vysvetlili príbuzným chorých, prečo sa inde používať môže a na Slovensku nie. Prečo je zadržiavaný na colnici a lekári nemôžu obchádzať zákon.
Schovávajú sa za zákon, ako vši do vlasov a chlpov

"Výnimky udeľujete podľa toho, ako sa vám hodia. A keď ľudia v zúfalstve siahajú aj po veterinárnych prípravkoch, tak ich varujete, aké je to strašne nebezpečné! Koľko peňazí vám zaplatili, aby ste zo seba pred ľuďmi urobili takýchto bohapustých bláznov? Nehanbíte sa ani trošku?" Pýta sa v závere otvoreného listu.

A Vzhľadom na naliehavosť a tragickosť situácie vyzýva na okamžité udelenie výnimky zo zákona a uvoľnenie zadržaného Ivermectinu na colniciach.

Chmelár: Choré uvažovanie a zvrátená filozofia. Na čele NATO stojí čistý psychopat!
"Človek nemusí byť rusofil, aby pochopil, že toto je choré uvažovanie a zvrátená filozofia. Európa by sa mala zamyslieť nad tým, prečo má čoraz viac nepriateľov vo svete. Prečo nás Spojené štáty sťahujú do špirály nekonečných vojen a pretekov v... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová