CNN Prima News prelomila informačné embargo o Fauciho globálnom COVID spiknutí
09 | 06 | 2021 I Peter Sulek

Informácie zo zverejnených e-mailov Anthonyho Fauciho o globálnom covidovom spiknutí by boli za normálnych okolností atómovou bombou, ktorá by zmietla médiá, politikov aj vedcov. Médiá sa však z pochopiteľných dôvodov rozhodli ich skutočný obsah verejnosti zatajovať. Embargo prelomila až česká stanica CNN Prima News.


Tajné služby USA sa veľmi vážne zaoberajú teóriou o úniku nového koronavírusu z laboratória vo Wuhane. Jedným z hlavných odporcov tejto teórie bol od začiatku Anthony Fauci, hlavný poradca Bieleho domu pre koronavírus a generálny manažér globálnej pandémie, resp. globálneho COVID spiknutia.

Fauci je aktuálne v podozrení, že o dianí vo Wuhanskom laboratóriu vedel oveľa viac ako verejne priznával. Výskumy mal dokonca financovať.
Spiknutie bolo odhalené

Fauci sa dostal pod obrovský tlak. Server BuzzFeed zverejnil jeho e-mailovú komunikáciu s inými vedcami a vplyvnými osobami. Z nej vyplýva, že Fauci a ďalší spriaznení vedci dobre vedeli, čo sa v laboratóriu vo Wuhane deje a experimenty v laboratóriu dokonca financovali. Aj napriek tomu Fauci od začiatku tvrdo odmietal možnosť laboratórneho pôvodu nového koronavírusu.

S financovaním výskumu, ktorý sa zaoberá prenosom vírusov a ich zámernými mutáciami tak, aby sa zvýšila ich nákazlivosť a schopnosť prenosu, je spájané aj meno amerického doktora Petra Daszaka a jeho firmy.

A práve Daszak už minulý rok v apríli vo zverejnenej e-mailovej komunikácii ďakoval Faucimu za podporu a ochranu. Daszak mu v správe ďakuje za to, že verejne potvrdil teóriu prírodného pôvodu vírusu a že nepochádza z Wuhanského laboratória.

Najsledovanejšia americká televízia odhalila spiknutie v pozadí pandémie COVID-19 (VIDEO)
06 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Genetická manipulácia vírusu potvrdená

Pri vypočúvaní v Senáte sa Fauciho senátor Rand Paul opýtal, ako obháji, že americký Národný inštitút pre zdravie finančne prispieval čínskemu laboratóriu vo Wuhane. Fauci to najprv odmietal, neskôr priznal istú mieru spolupráce.

Hosť CNN Prima News, komentátor portálu Echo24.cz Martin Weiss hovorí, že jedna z možností je, že nový koronavírus bol v laboratóriu čiastočne manipulovaný. Ide o takzvaný výskum "vznik funkcie" vírusu.

Tento druh výskumu a genetickej úpravy vírusu potvrdzuje zverejnená Fauciho e-mailová komunikácia.
Peková mala pravdu a mala by sa súdiť

Na umelý pôvod nového koronavírus upozorňovala hneď od začiatku molekulárna biologička Soňa Peková. Za jej odborné vyjadrenia si získala u rozumných ľudí rešpekt. Iní ju nazývali konšpirátorkou alebo ju hanili inými spôsobmi, pričom v tomto prípade mohlo ísť aj o trestné činy.

Soňa Peková má dnes plné právo zhromaždiť vyjadrenia voči jej osobe a podávať žaloby a trestné oznámenia. A v zmysle spoločenského záujmu dokonca povinnosť to urobiť.

Médiá prepisujú svoje staršie články. Únik koronavírusu z laboratória už nie je konšpirácia
02 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Celý čas odporne klamali

Martin Weiss ďalej potvrdil, že Peter Daszak stál na čele mimovládnej organizácie, prostredníctvom ktorej prerozdeľoval peniaze od americkej vládnej organizácie, v ktorej pôsobil Anthony Fauci. Peniaze išli práve na výskum "vznik funkcie" koronavírusov vrátane, laboratória vo Wuhane.

Weiss hovorí a považuje to za veľmi dôležitú informáciu, že Peter Daszak minulý rok zorganizoval sformulovanie a zverejnenie listu popredných svetových virológov. Tento list vyšiel v prestížnom vedeckom časopise Lancet a virológovia sa v ňom celou váhou svojej odbornej autority postavili za to, že nový koronavírus vznikol prirodzene, teda že nebol nijako geneticky upravovaný a dokonca že ani neunikol z laboratória.
Vedci a médiá sú nedôveryhodní

Toto celé vrhá nesmierne zlé svetlo na celý vedecký svet. Nielen na vedcov, ale aj na najprestížnejší vedecký časopis na svete Lancet. Vede, vedcom, vedeckým inštitúciám sa už jednoducho nedá len tak slepo dôverovať. Sú skorumpovaní, ich morálna integrita je nulová, sú skrátka nedôveryhodní.

Moderátor aj hosť sa zhodli, že médiá z celej situácie vychádzajú rovnako zle (čo nie je žiadna novinka), pretože nekriticky preberali a šírili teóriu o prirodzenom vzniku vírusu a svorne označovali iné teórie za čisto konšpiračné a poblúznené. Médiá jednoducho veľmi aktívne pomáhali šíriť lži a potierali iné názory, ktoré majú k pravde zjavne oveľa bližšie. A za to by mali niesť svoj diel zodpovednosti.

Moderátor pred záverom relácie dokonca upozornil, že v jednom z e-mailov Fauci píše, že nemá význam nosiť rúška.

Celú reláciu CNN Prima News si môžete pozrieť TU.

Vedec požiadal o patent na COVID vakcínu ešte pred vyhlásením pandémie a záhadne umrel
08 | 06 | 2021 | Peter Sulek