Vedec požiadal o patent na COVID vakcínu ešte pred vyhlásením pandémie a záhadne umrel
08 | 06 | 2021 I Peter Sulek
Čínsky vedec financovaný americkým Národným inštitútom zdravia podal vo februári minulého roka žiadosť o patent na vakcínu COVID-19. O niekoľko mesiacov za záhadných okolností umrel.

Čínsky vojenský vedec, ktorý získal financie od amerického Národného inštitútu zdravia, podal vo februári minulého roka žiadosť o patent na vakcínu COVID-19. To vyvoláva obavy, že vakcínu skúmali a vyvíjali ešte predtým, ako bola oficiálne vyhlásená covid pandémia, uvádza sa v novej správe. WHO vyhlásilo pandémiu až v marci.
Patent podal ešte pred pandémiou a potom zomrel

Žou Jusen bol vyznamenaný čínsky vojenský vedec Ľudovej oslobodeneckej armády (PLA). Podľa dokumentov získaných novinármi z The Australian podal žiadosť o patent 24. apríla 2020.

Žiadosť o patent bola podaná iba päť týždňov po tom, čo Čína pripustila, že došlo k prenosu vírusu z človeka na človeka. A zároveň mesiace predtým, ako Žou za záhadných okolností zomrel, píše sa v správe.

Napriek tomu, že bol vyznamenaným vojenským vedcom, jeho úmrtie nebolo predmetom hlavného spravodajstva a neboli hlásené žiadne pocty. V správach z čínskych médií z júla a decembrových vedeckých prácach bol uvedený len ako „zosnulý“.

Najsledovanejšia americká televízia odhalila spiknutie v pozadí pandémie COVID-19 (VIDEO)
06 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Čínsky vedec s americkými väzbami

Podľa správy pred prácou pre PLA mal Žou silné väzby na USA. Uskutočňoval postdoktorandský výskum na lekárskej fakulte Univerzity v Pittsburghu, spolupracoval s newyorským krvným centrom a s univerzitou v Minnesote.

Žou úzko spolupracoval s wuhanským laboratóriom, ako aj s dnes už notoricky známou vedúcou vedkyňou ústavu „netopieriou ženou“ Ši Žengli. Skúmali geneticky manipulované koronavírusy krátko pred tým, ako udrela pandémia.
Generálny manažér globálnej pandémie Fauci

Tento výskum čiastočne financoval americký Národný inštitút zdravia, v ktorom Anthony Fauci riadi Národný ústav pre alergie a infekčné choroby. To všetko sa uvádza v novej správe s odvolaním sa na výskumné práce predložené v novembri 2019 časopisu Journal of Virology.

Financie prichádzali z troch grantov a doručovali sa prostredníctvom amerických univerzít.

Toto odhalenie sa objavilo v správe ocenenej spisovateľky Sharri Marksonovej ako súčasť jej výskumu pre pripravovanú knihu „Čo sa vo Wuhane skutočne stalo“.

Fauci sa k správe odmietol vyjadriť.

Médiá prepisujú svoje staršie články. Únik koronavírusu z laboratória už nie je konšpirácia
02 | 06 | 2021 | Peter Sulek