Tak toto tu ešte nebolo. Blaha svojím humorom zatienil aj najväčšiu hviezdu Joža Pročka
08 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Najnovší prieskum volebných preferencií ukázal, že Smer sa škriabe nahor. Dokonca sa už dostala na druhé miesto iba necelých 8 percent za odídencami z Hlasu-SD a až tri percentá pred koaličnú SaS. Z tohto prejavil v statuse veľkú radosť aj podpredseda Ľuboš Blaha.


Smerákov však určite teší aj skutočnosť, že kým oni sa derú hore, OĽaNO padá a stráca na nich už až 6,5 percenta. Všetku radosť pretavil Ľuboš Blaha do statusu, ktorý, ako inak, okorenil svojským humorom.
Heger verí, že toto je tá najlepšia vláda v galaxii. Stratený prípad, preplo mu

Podpredseda Smeru s radosťou konštatuje, že podľa najnovšieho prieskumu by mala súčasná koalícia iba 46 poslancov. A Smer s takmer 15 percentami je na druhom mieste a má skoro dvojnásobnú podporu ako OĽaNO.

„V liberálnych kaviarňach práve vyhlásili štátny smútok. Roky nás kriminalizovali, roky hovorili, akí sme neschopní. A stačil rok vlády Matovičových tragédov a ľudia už vedia, že o nás len šírili lži,“ píše Blaha. Upozorňuje na to Heger verí tomu, že toto je najlepšia vláda v galaxii. „Lieta si po lúke ako zaľúbený Macko Pú a navôkol rozhlasuje, že chystá veľmi pekné veci pre Slovensko. Stratený prípad. Preplo,“ začína sa Blahova humoreska.
Ministrom pôdohospodárstva mohol byť rovno Pročko

Pokračuje komentárom na adresu nového ministra pôdohospodárstva. Podľa neho je to chlap, čo mal najbližšie k poľnohospodárstvu, keď doma strúhal krumple do polievky. „To už tam rovno mohli strčiť Pročka - ten aspoň občas behá s mobilom po lúke,“ smeje sa Blaha.
Matovič školí profesorov na základe príbalových letáčikov

Nový minister Samuel Vlčan podľa neho vyštudoval medzinárodné vzťahy a celý život sa venoval bankovníctvu. „Iróniou je, že by vzhľadom na svoje vzdelanie mohol hneď nahradiť Korčoka, pretože ten má z diplomacie iba postgraduál, kým Vlčan má slávnu MGIMO. Vzhľadom na svoje skúsenosti v bankovníctve by bol Vlčan možno dobrý v rezorte financií, ale tam máme polyhistora Matoviča, ktorý na základe príbalových letáčikov školí profesorov z medicíny a na základe skúseností so stáčaním kilometrov pripravuje rozpočet. Nad takého niet,“ doslova sa rehoce podpredseda Smeru na kádroch súčasnej vlády.

Blaha: V normálnych krajinách policajti zatvárajú do basy mafiánov, u nás zatvárajú mafiáni policajtov
Podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha si v mnohých statusoch rozhodne pred ústa pri kritike súčasnej vlády servítku nedáva. V najnovšom statuse ale zdvihol zástavu na útok poriadne vysoko. Cieľom jeho výpadu plného urážok sú tentokrát ministri Mikulec... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Minister obrany Naď nevie ani chytiť samopal

Dosadiť Vlčana do rezortu pôdohospodárstva je podľa Blahu výsmech farmárom. „Je vôbec možné takto nekompetentne vládnuť? Mičovský sa zosmiešnil pred celým národom. Heger mu stiahol stiahnutie svojho stiahnutia. S plným vedomím, že ho totálne strápni. OĽaNO je riadna cháska. Niekedy mám pocit, že oni si tie posty rozdeľujú úplne random. Na post ministra obrany strčili chlapa, čo nevie ani chytiť samopal. A generála hodili na post ministra zdravotníctva,“ chichoce sa ďalej Blaha.
Mikulcovi by normálny manažér nenechal ani len strážiť sklad s cukrovou vatou

Nevyhol sa ani kritike šéfa rezortu zdravotníctva: „Lengvarský je celý zmätený a nevie ani vygoogliť, že v Rusku už zhruba pred polrokom povolili Sputnik pre seniorov. Vojačikovi nikto nedal pokyn, že môže zapnúť počítač, a tak na jeho ministerstve lúštia azbuku a ďalej bránia seniorom, aby sa dali zaočkovať. Tlieskam.“

Blaha sa nezastavuje ani tu. „Životné prostredie vedie kotolník či domovník či čo to. Ministerku kultúry nemáme - tú ešte nikto nikdy nevidel. Akurát sme čítali jej rasistické bláboly. Minister práce tu pobehuje v maskáčoch, školstvo vedie kaderník. Apropo - školstvo. Učitelia na kolenách, prvýkrát sa im nebudú dvíhať platy, podľa prieskumov sú pod neskutočným tlakom - a Gröhling sa na nich kompletne vykašľal. A ako bonbónik - Mikulec. Tomu chlapovi by normálny manažér nenechal ani len strážiť sklad s cukrovou vatou. Aj to by mu prerástlo cez hlavu. Vata by ho zamkla v sklade a utiekla by preč. Aj s cukrom,“ zrejme sa pri tomto porovnávaní váľa Blaha od smiechu po zemi.


Čuduje sa niekto, že ľudia chcú ísť späť k normálu a chcú vzdelaných lídrov?

„Toto je vláda úplných tragédov. A riadi to Matovič, ktorý rieši mačiatko. Lebo však zomrelo kvôli nemu len 17 tisíc ľudí a ekonomika je v rozvrate, tak čo by riešil niečo iné. Čuduje sa ešte niekto, že ľudia chcú ísť späť do normálu? Že chcú normálny profesionálny výkon pri riadení štátu? Že chcú vzdelaných a skúsených lídrov ako je Robert Fico?“ pýta sa na dôvažok podpredseda „vzkrieseného“ Smeru.

Dodáva, že aktuálny prieskum je takou fackou pre vládu, že ak sa okamžite nespamätajú a nezabalia to, tak sa o rok ani do parlamentu nemusia dostať. Nikto z nich. „Naša podpora rastie a my si to veľmi vážime. Bojujeme za ľudí, za Slovensko, za záchranu štátu. Ďakujeme!“ končí hrdo aj s pokorou status Ľuboš Blaha.

Remišová má hlávku iba na okrasu. Aj to preháňam, smeje sa Blaha na šéfke „žaluďov“
Strana Za ľudí sa pod vedením Veroniky Remišovej pomaly rozpadá. Tento fakt je nielen vodou na mlyn opozície, ale doslova hladí brucho podpredsedovi Smeru Ľubošovi Blahovi. V statuse sa netají radosťou nad tým, kam to Remišová „úspešne“... Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik