Ostrá hádka v živom vysielaní: Lucie Bíla zotrela skladateľa Sokoupa pred celým národom!
08 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

S niečím takým zrejme Lucie Bílá nepočítala. V televíznom rozhovore sa ukázali nezhody medzi speváčkou a skladateľom Ondřejom Soukupom, píše Stars24. Skladateľa zotrela pred celým Českom. Čo konkrétne si vyčítajú?





Lucie Bílá bola cez víkend hosťom špeciálneho vydania relácie Interview ČT24. Jej dlhoročný spolupracovník Ondřej Soukup mal možnosť opýtať sa jej na čokoľvek. Skladateľ vytiahol spor okolo ich bilančnej dosky.  Slávička totiž podľa všetkého nechcela, aby vyšla. "Zaujíma ma, čo sa stalo, prečo si proti tej doske tak hrozne bojovala, pretože som to vôbec nepochopil, čo sme urobili zle alebo čo sa stalo," spýtal sa Soukup.

Bíla dala jasne najavo, že nemá rada, keď jej nie je vyhovené. "Nemám rada, keď sa robia veci za chrbtom!" povedala jasne. Zároveň však Soukupovi nezabudla popriať k 70. narodeninám a poďakovať za spoluprácu. Zo záveru jej odpovede potom vyplynulo, že už sa pri ďalších projektoch nestretnú. "Ja už sa obklopujem ľuďmi, ktorí ku mne majú iný prístup," nešetrila ho Bílá.

Šokujúca reakcia 8-ročného syna Pariškovej, keď mu povedala o rakovine: "Vieš, mamka, to sa dalo čakať"
07 | 06 | 2021 | Tibor Sipos