Neuveriteľné, Krajči hádže vinu za neskoré očkovanie Sputnikom na Hegera a Lengvarského
08 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slováci určite nezabudli na exministra Mareka Krajčího. Preslávil nielen vítaním vakcíny Sputnik V spolu s Matovičom, ale aj divným obsadzovaním postov v nemocniciach. Kopancov sa dopustil viac ako dosť.


V neposlednom rade sa exminister Krajčí dostal do povedomia Slovákov ako najneschopnejší minister zdravotníctva. Boj proti COVID-19 to len potvrdil. Najhumornejšie však je, že tento „skvelý minister“ si podľa portálu ereport.sk. dovolil obviniť nástupcov Hegera a Lengvarského z toho, že sa neskoro začalo s očkovaním Sputnikom V.
Zbytočne sa čakalo. Podľa Krajčiho sme mohli zachrániť množstvo životov

Ruskou ešte stále v EÚ neregistrovanou vakcínou Sputnik sa u nás začalo očkovať iba včera, hoci na Slovensko bola privezená 1. marca. Krajčí spolu s Matovičom mali ideu, že sa ním zaočkuje asi milión Slovákov. Zatiaľ sa ukazuje, že by ich mohli byť len desaťtisíce. Jedným z dôvodov je aj neskoré zaradenie Sputnika do očkovacej stratégie. Exminister Krajčí však vie, koho je to vina. On to vraj nie je.Naozaj nerozumiem, prečo sa nezačalo očkovať. Zbytočne sa čakalo. Podľa mňa sme mohli zachrániť množstvo životov. Je mi to ľúto,“ bránil sa Krajčí v diskusii televízie TA3 Téma dňa.

Škandál: Exminister Krajčí vydal povolenie na očkovanie pre iný Sputnik, ako sme priviezli!
Tak toto je skutočne vrchol. Nový minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský dnes pred médiami priznal, že jeho predchodca Marek Krajčí vydal povolenie na očkovanie pre iný Sputnik, ako sme doviezli! Čítať ďalej
13 | 04 | 2021

Ja nie, to Heger...

Keď ho moderátor upozornil, že zrejme nie je možné donútiť súčasného ministra Vladimíra Lengvarského k takým rozhodnutiam, Krajčí si našiel iné, ešte zaujímavejšie zdôvodnenie. „Pred tým tam bol ešte pán minister Heger. To bolo to obdobie, kedy sa to rozhodnutie malo spraviť, ukázal prsom na svojho straníckeho kolegu a terajšieho premiéra, ktorý ho vo funkcii na krátky čas zastupoval. „Pán minister Lengvarský tam bol od prvého apríla a mne sa osobne zdá, že on od prvého apríla ten proces nie, že by urýchľoval, ale opatrne k nemu pristupoval,“ vrátil sa Krajčí ku kritike svojho súčasného nástupcu.

Greksa o Krajčím: Prišiel ako nechcený prd, zanechal škody na trenkách a odchádza ako malý tichý prdík
Hudobník Marián Greksa hodnotí pôsobenie Mareka Krajčího na poste ministra zdravotníctva. Nazýva ho „prdom, ktorý zanechal hmatateľné škody na trenkách“. Hudobník je rád, že minister sa porúča. „Ja len dúfam, že na neho nezabudne vyšetrovateľ v... Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Petra Demková

Namiesto takmer milióna ľudí chce Sputnik zatiaľ iba šesť tisíc Slovákov

Srandu z Krajčiho detského vyhovárania sa má aj exminister zdravotníctva Richard Raši. „Konečne vieme, že na vine je Heger. Vy ste sám povedali, že kvôli Hegerovi, ktorý to zbrzdil, sme prišli o niekoľko ľudských životov,“ pripomenul Raši Krajčimu jeho výroky. Krajči sa tomu len smial a opäť sa vyhováral, že tak to nepovedal a na margo nákupu Sputnika utrúsil, že on chcel pomôcť.

„Občan Slovenskej republiky, ktorý je ochotný sa dať zaočkovať iba Sputnikom, tak je lepšie, keď je zaočkovaný Sputnikom, ako keby vôbec nebol očkovaný,“ súhlasí Raši so svojím predchodcom, lenže skutočnosť je žiaľ taká, že až taký veľký záujem o Sputnik v súčasnosti nie je. Tento fakt potvrdzuje aj skutočnosť, že vôľu zaočkovať sa ním prejavilo zatiaľ u nás asi len 6 tisíc ľudí.

Sputnik rekordy neláme. Hrozí, že skončí v koši!
Čakáreň na ruskú neregistrovanú vakcínu Sputnik V sa spustila na začiatku mesiaca. Zatiaľ ale Sputnik rekordy netrhá. Podľa programátora Jana Suchala zo Slovensko.Digital sa na očkovanie Sputnikom prihlásilo za tri dni iba 5 275... Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | Diana Zaťková