Ľudia nikdy zradu neodpúšťajú. Nemal by na to zabúdať ani Pellegrini, varuje Iza Bela
08 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Najnovší prieskum verejnej mienky poriadne

Šokujúci prieskum: Voliči síce najviac veria Hlasu-SD, jeho „matka“ Smer-SDS je však už tesne druhá!
Prieskumy volebných preferencií niektorí politici údajne vôbec nevnímajú, no pre ľudí sú predsa len dôležitým barometrom. Najnovší prieskum ukazuje, že na našej politickej scéne to v súčasnosti naozaj vrie. Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik
karty a preferencie poitických strán. Nálady voličov sa začínajú zásadne meniť. Veď kto by čakal, že sa na prvé dve priečky  dostanú Hlas a Smer? Nad preferenciami sa zamýšľa v statuse aj Iza Bela.


Obyčajná žena z ľudu Iza Bela nie je prívrženkyňou súčasného vládneho štvorlístka. To, že sa na prvých dvoch miestach v prieskume volebných preferencií dostanú Hlas a Smer však prekvapilo aj ju. Napriek tomu v statuse varuje Petra Pellegriniho, že nie on, ale Robert Fico bude mať v konečnom účtovaní navrch.
Je Hlas podobný projekt ako Za ľudí?

„Agentúry môžu v prieskumoch manipulovať, koľko chcú percentá strán. Nič im to nepomôže, lebo ľudia, ktorí zmýšľajú triezvo a žijú realitu bežného života, im už neveria,“ konštatuje Iza Bela. Dodáva, že čím skôr by sa mal prebrať aj Peter Pellegrini z umelo dvihnutých percent. Agentúry mu ich dávajú preto, aby vo verejnosti vyvolali presne ten istý efekt ako pred voľbami 29. februára 2020 vo vzťahu ku Kiskovej Za ľudí.
Čo môže čakať Pellegriniho surfujúceho na falošnej vlne

Podľa nej bolo falošne ľuďom vtláčané do hláv, že Kiska je jediný schopný vyhrať a byť slovenským premiérom. „Viacerí vieme, ako to potom všetko dopadlo. Ak si to Pellegrini neuvedomí a pôjde ďalej na falošnej vlne percent, tak bude veľmi nemilo prekvapený. A najmä jeho voliči, ktorí pochopia realitu po predčasných voľbách, že stavili na nepravého favorita,“ píše varovne Iza Bela.

Becík odišiel od Druckera preto, lebo mal už iste miesto u Pellegriniho, myslí si Iza Bela
Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík má veľa obdivovateľov. Fandia najmä mu vďaka odvahe postaviť sa súčasnej vládnej garnitúre. Sú však aj takí, ktorí viaceré jeho kroky odsudzujú. Patrí medzi nich aj Iza Bela. V statuse na sociálnej sieti... Čítať ďalej
07 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Slováci už nebudú chcieť ďalšiu liberálnu vládu, o akú sa usiluje Pellegrini

„Ľudia nikdy zradu neodpúšťajú a na to by nemal zabúdať ani Pellegrini. Môže zmeniť logo a názov strany, no osadenstvo je stále to isté, biznis krídlo, ktoré v strane Smer-SD robilo najväčšie kauzy, aké tu za 12 rokov boli. Môžu sa Pellegrini, Raši a Žiga tváriť ´my nič, my sme len muzikanti´, to bol Smer a my sme Hlas. Slováci si pamätajú,“ komentuje autorka históriu Hlasu. Iza Bela si myslí, že Smer-SDS má v skutočnosti 20 percent. Podľa nej v tomto čase robí  ako jediný agresívnu politiku proti tejto zapredanej papalášskej vláde.



„Na dennej báze Fico do nich búši a poukazuje na všetky ich kauzy a špinavosti, ktoré sa tu dejú viac ako rok. Pellegrinimu len na pripomenutie, Slováci už nebudú chcieť ďalšiu liberálnu vládu, o ktorú sa on pokúša,“ varuje lídra Hlasu-SD Iza Bela a na záver dodáva:

„Táto liberálna vláda už Slovákom lezie vyše hlavy a z toho dôvodu nepripustia, aby znova urobili takú veľkú chybu, ako to bolo pri posledných voľbách s Matovičom, Kollárom, Sulíkom a Kiskom (Remišovou).“

Iza Bela: Niekto nechce, aby vyšla pravda na svetlo. S tým bláznom si nič nezačínaj...
Situácia v slovenských policajných zložkách nenecháva chladnými ani obyčajných ľudí. Nie však tých z OĽaNO, ale skutočných. Jednou z tých, ktorá svoje pocity zhutnila do statusu, je aj Iza Bela. Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik