Ján Čarnogurský ml.: Ak homosexuáli vychovávajú deti, museli ich zobrať heterosexuálnemu páru
08 | 06 | 2021 I Petra Demková

„Homosexuálne páry potrebujú heterosexuálnych spoluobčanov, ktorí majú dosť detí, aby tieto deti vyprodukovali dostatočne veľa zdrojov, z ktorých bude možné zabezpečiť dôstojnú starobu aj pre homosexuálov,“ napísal známy právnik.



Homosexuáli nemôžu splodiť dieťa

„Iba takí dvaja ľudia, z ktorých jeden má v bunkách chromozómový pár XX (kedysi označovaný ako žena) a druhý má chromozómový pár XY (kedysi označovaný ako muž), môžu mať spolu vlastné deti,“ vysvetľuje samozrejmú vec syn bývalého politika.

„Homosexuálne páry vlastné deti mať nemôžu, odporuje to prírodným zákonom. Ak homosexuáli deti vychovávajú, museli ich zobrať nejakému heterosexuálnemu páru, čím zničili jednu tradičnú a normálnu rodinu,“ napísal Čarnogurský. Upozornil, že spoločnosť zložená iba z homosexuálnych párov, by zanikla už počas jednej generácie.

Začnite zdaňovať zahraničné banky a nie občanov Slovenska, odkazuje Matovičovi Čarnogurský ml.
Zaujímavú myšlienku rozvinul na sociálnej sieti právnik Ján Čarnogurský mladší. Nášmu financmajstrovi Matovičovi v ňom radí, že namiesto zvyšovania DPH či dane z nehnuteľnosti by sa mal radšej zamerať na neúmerné zisky bánk a chýbajúce peniaze... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Podpora tradičnej rodiny je v záujme LGBTI osôb

„Homosexuálne páry potrebujú heterosexuálnych spoluobčanov, ktorí majú dosť detí, aby tieto deti vyprodukovali dostatočne veľa zdrojov, z ktorých bude možné zabezpečiť dôstojnú starobu aj pre homosexuálov,“ tvrdí ďalej bratislavský právnik. Podľa Čarnogurského podporovanie tradičných heterosexuálnych rodín, najmä tých, ktoré majú veľa detí, malo byť veľkým cieľom všetkých LGBTI párov.

Podľa Čarnogurského podporuje Sulík agendu, ktorá sleduje uzákonenie partnerského spolužitia v Občianskom zákonníku. „Najnovší vynález z dielne pána Sulíka, ktorým majú doplniť Občiansky zákonník o akési nové partnerské spolužitie osôb, prinesie iba bolesť, a to aj homosexuálom,“ paradoxne vyhlasuje Ján Čarnogurský ml.
Všetky práva už LGBTI osoby majú

„Dnes všetky práva dvoch osôb žijúcich spolu v jednej domácnosti, bez rozdielu, či spolu sex majú alebo nemajú, sú rovnaké ako práva manželov v tradičnej rodine. Či ide o právo na dedenie, na informáciu o zdravotnom stave alebo právo na ošetrovné. Tieto práva majú ako homosexuálne spolu žijúce páry, tak aj iné páry, napríklad starí rodičia a vnuci, žijúci spolu v jednej domácnosti. S výnimkou práva na adopciu detí. Pán Sulík očividne chce prelomiť tabu a potichu umožniť adopciu detí aj homosexuálnymi pármi,“ napísal známy právnik.

Podľa neho schválenie takejto novely bude znamenať ničenie života mnohých slovenských detí. LGBTI komunite nič nové v práve neprinesie, avšak „mnohé heterosexuálne deti budú mať zničený život vďaka pánovi Sulíkovi,“ tvrdí Čarnogurský.

Zverstvá tejto vlády: Zrušia deväťtisíc nemocničných lôžok a vlaky zadarmo, zvýšia dane
Na zverstvá súčasnej vlády v oblasti sociálnej politiky doplatia bežní ľudia. Osoby s nízkymi príjmami budú doslova živoriť. Chudoba na Slovensku porastie. Čítať ďalej
07 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Finančný a spoločenský aspekt

Podpora LGBTI párov na úkor tradičnej rodiny je podľa právnika škodlivá pre spoločnosť. „Podporovanie homosexuálnych párov na úkor heterosexuálnych tradičných rodín skončí zle aj pre samotných LGBTI aktivistov. Stačí počkať iba pár rokov, tak jednu až dve generácie, a spoločnosť nebude mať dosť prostriedkov vďaka nedostatku mladých ľudí, aby zabezpečila dôstojnú starobu pre LGBTI spoluobčanov,“ myslí si Ján Čarnogurský ml.
Migranti z Afriky a Stredného východu sú hrozbou

Následne upozorňuje na hrozbu, ktorú pre týchto ľudí predstavujú migranti. „No a ak doplníme nedostatok vlastných mladých ľudí podľa rady našich západných priateľov, imigrantami najmä z Afriky a Stredného východu, ktorí doma považujú homosexualitu za trestný čin, môžu sa dožívajúci členovia LGBTI komunity skutočne ´tešiť´ na výbornú starostlivosť na sklonku svojho života,“ napísal.
Pohlavný akt homosexuálov je nechutný!

„Pohľad na homosexuálny pohlavný akt je pre heterosexuálov nechutný,“ ide rovno k vecí právnik. Podľa neho takto to vnímajú aj deti. Preto by sa deti takému pohľadu nemali vystavovať. Poznačí ich to na celý život. Má to však aj inú stránku. „Na Slovensku máme veľký demografický problém už dnes. Ak vystavíme naše deti, ktoré sa narodili ako heterosexuáli, vyrastaniu a dozrievaniu v homosexuálnych a LGBTI partnerstvách a komunitách, náš spoločenský problém s nedostatkom mladých ľudí sa prehĺbi výrazne a rýchlejšie,“ upozornil Čarnogurský.
LGBTI osoby potrebujú pomoc

Podľa neho preferovanie LGBTI "rodiny" je škodlivé aj pre samotnú LGBTI komunitu. „Spoluobčania z LGBTI komunity majú svoje špecifické problémy a traumy, musia sa vyrovnávať so svojou situáciou, že nemôžu mať skutočnú rodinu v ktorej by vychovávali vlastné deti,“ upozornil Čarnogurský. Podľa neho zatváraním oči pred problémami, ony nezmiznú.

Natália Blahová sa asi nudí. Rieši, že komisárka pre detí Tomanová neoslavovala na Facebooku MDD
Zdá sa, že bývalá poslankyňa nevie spracovať svoju nenávisť ku komisárke pre deti, Viere Tomanovej. Okrem toho sa asi snaží na seba strhnúť pozornosť. Inak sa nedá vysvetliť, prečo chodí kontrolovať facebookovú stránku Úradu komisárky a potom o tom... Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Petra Demková


Mnohí z členov komunity LGBTI potrebujú podľa Čarnogurského ml. skôr psychologickú a lekársku pomoc. „Dnes im ju však nikto zadarmo neposkytne, pretože homosexualita už nie je považovaná za chorobu, takže zdravotná poisťovňa žiadnu špecifickú pomoc pre homosexuálov a transsexuálov nepreplatí,“ upozornil.
Podporme tradičnú rodinu!

Podľa Jána Čarnogurského ml. by sme mali energiu radšej venovať novelizácii Občianskeho zákonníka, aby to umožnilo lepší život heterosexuálnym rodinám, ktoré plodia a vychovajú vlastné deti. „Dnes majú veľké rodiny s veľa deťmi problém prežiť, ak chcú deťom zabezpečiť vzdelanie a budúcnosť,“ upozornil.

„Preferovanie a financovanie mnohodetných rodín, v ktorých aspoň jeden z rodičov má vysokoškolské vzdelanie alebo aspoň maturitu, umožnilo vytvorenie hospodárskeho zázraku v Singapure. Na Slovensku máme málo rodín, ktoré sú pripravené zodpovedne vychovávať vlastné deti. Nevieme ich podporiť ani si ich vážiť. O pár rokov sa o nás nebude mať kto postarať.

Navrhujem všetkým homosexuálom a LGBTI predstaviteľom: podporte finančne mnohodetné tradičné rodiny. Zvýšite tak kvalitu najmä svojho života a navyše urobíte dobrú vec,“ uzavrel svoj príspevok J. Čarnogurský ml.

Erik Ňarjaš napísal na sociálnu sieť vtip. To nemal robiť. Feministické krídlo PS dostalo záchvat
Americký trend urážania sa kvôli všetkému už dorazil aj na Slovensko. PSF – teda Feministická platforma Progresívneho Slovenska, prudko zareagovala na vtip poslanca OĽaNO, Erika Ňarjaša. V humore našla násilie na ženách. Čítať ďalej
26 | 05 | 2021 | Petra Demková